Hirdetés

Horoszkóp percek - Ez itt az öt legérzékenyebb csillagjegy

Horoszkóp percek - Ez itt az öt legérzékenyebb csillagjegy

Csillagjegyek, horoszkópok

2021.10.04. 16:00

Vannak, akik az átlagnál érzékenyebben reagálnak a körülöttünk történő dolgokra és a lelkükre vesznek néha olyasmit is, amin mások csak egyszerűen túllépnek.

Hirdetés

Lássuk, melyik az az öt olyan csillagjegy, amelyeket a legerősebben irányítanak az érzelmeik.

 

Az 5 legérzékenyebb csillagjegy

 

Rák - A legérzékenyebb csillagjegy

A Rák rendkívül érzékenyen reagál a támadásra és nagyon rosszul tudja érezni magát tőle. Ha ő hibáz, akkor a lelkére veszi és szinte mindent elkövet, hogy helyrehozza azt. Szinte minden ügyet személyesre vesz és rendkívül nagy szüksége van a szeretetre is. Ha jót akarsz neki, bánj vele finoman!

Halak - Egy igazán érzelmes csillagjegy

Ha sérelem éri, hajlamos panaszkodni és a környezetével részletesen megosztani a bánatát. Szereti kiönteni a szívét, néha még olyannak is, aki ezt nem igazán érdemli meg. Ez néha kiszolgáltatottá teszi, amivel vannak, akik visszaélnek.

Skorpió – Vigyázat! Ha dühös, robbanhat!

A Skorpió nagyon érzékenyen tud reagálni, ha sérelem éri, de vigyázni kell vele, ha elér nála a harag egy kritikus pontot, számolni kell egy kis perpatvarral is. Ha szembe kerülsz egy Skorpióval, figyeld a testbeszédét. Ha pedig jelét látod, hogy kitörni készül, vedd fel a nyúlcipőt!

Oroszlán – Légy óvatos vele!

Az Oroszlán belül nagyon érzékeny, bár ez nem mindig látszik rajta. Ha sérelem éri, akkor jó darabig nem látsz rajta semmi különöset. Talán pár megjegyzés, utalás elhangzik, de semmi jele annak, hogy vihar közeleg. De ez nem szabad, hogy megtévesszen senkit. Ha eljön az ideje, egy pillanat alatt képes borítani az asztalt

Kos - Az egyenes csillagjegy

A Kos is rendkívül érzékenyen tud reagálni a problémákra és nagyon gyorsan fel lehet idegesíteni. Vele azonban könnyebb a helyzet, mivel egy dühös Kossal lehet beszélni. Ha egyenesen a szemébe nézel és megvitatod a problémát, értékelni fogja.

.