Hirdetés

December közepén adják át a sárvári gyógyfürdő új részlegeit

2010.11.15. 20:18

A csaknem 3 milliárd forint értékű fejlesztés a végéhez közeledik.

Hirdetés

Sárvár, épülő fürdő

Várhatóan december elején adják át a sárvári gyógy- és wellnessfürdő új részlegeit - közölték a város hivatalos honlapján hétfőn.

A csaknem 3 milliárd forint értékű fejlesztésnek köszönhetően, az új épületrészben csúszdákkal és játékokkal felszerelt, gyermek- és pancsoló medence, pezsgőmedence, babavilág, hullámmedence, három óriáscsúszda, úszómedence, bowling-pálya, egy új fittness centrum, valamint pihenőterek, mozi és játszótér is helyet kapnak - mondta el Vancsura Miklós igazgató.

Sárvár, épülő fürdő
A fotó a hétvégén készült: háttérben a most épülő új tömb

A régi épületben is zajlanak munkálatok, ott további fedett gyógyvizes élménymedencét alakítanak ki, megújul a wellness és gyógyászati központ, bővül a szauna világ (finn szauna, élményzuhany, jacuzzi medence, pihenőtér), valamint új öltözőblokkot is létrehoznak - fűzte hozzá.

Mindezt úgy hajtották végre, hogy mellette alternatív energiaforrások felhasználásával fejlesztették az infrastruktúrát is. Ultraszűrős, klórmentes víztechnológiát alkalmaznak, és a baktérium- és vegyszermentes vizek minőségének további javítása érdekében működésbe állítanak egy új gépházat is - emelte ki tájékoztatójában Vancsura Miklós.

Részletes információk és látványtervek az új részlegekről

Fotó: Alon.hu

.