Pálffy Tamás lett az év TDM menedzsere

2015.02.03. 11:31

A díj az egész munkaszervezet számára motiváció - mondja a díjazott.

Összesen 21 turisztikai szakember, illetve szervezet vette át a szakmai szervezetek díját február 1-jén, a hagyományos turisztikai díjátadó gálán és évadnyitó fogadáson. Az év TDM menedzsere címet idén Pálffy Tamás – a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület TDM – és projektmenedzsere - nyerte el, akit az elismeréssel kapcsolatos érzéseiről kérdeztünk.

Pálffy Tamás lett az év TDM menedzsere.

A Magyar Turizmus Zrt. hozta létre 2011-ben „Az év TDM-menedzsere” illetve „Az év TDM szervezete” díjakat azért, hogy évente elismerjék azokat, akik kiemelkedően magas színvonalú munkát végeznek a saját területükön, és amely munka minden hasonló feladatkörben dolgozó kolléga számára példaértékű lehet – mondta el Pálffy Tamás.

A cím elnyerése hatalmas megtiszteltetés számomra. Azonban mindenképp szeretném hozzátenni, hogy ez nem csupán az én érdemem, hanem az egész csapaté, akik a munkaszervezetben dolgoznak, illetve Spilenberg Andrea elnökasszonyé – hangsúlyozta a menedzser.

Pálffy Tamás lett az év TDM menedzsere.

A büki TDM szervezetet 2009-ben alapították mára mintegy 150 főre bővült az egyesület taglétszáma. A 2014-es évben pedig a város átlépte a 800 ezer vendégéjszaka számot, ami nemcsak egy kiváló eredmény, hanem visszaigazolása az elmúlt évek következetes munkájának is – tudtuk meg.

A díj elnyeréséhez többek között az is hozzájárult, hogy a TDM számos pályázati projekten indult, melynek köszönhetően eddig összesen mintegy 200 millió forint értékű pályázati összeget fordíthattak a város fejlesztésére. A díj Pálffy Tamás szerint mindenképpen pozitív motiváció az egész munkaszervezet számára, hogy a megkezdett úton maradva folytassák a munkát.

A jövőbeni terveikről az Év TDM menedzsere azt mondta, hogy szeretnének még idén Bükfürdőn elindítani egy termelői piacot, valamint folytatni az elkezdett marketingmunkát is az eddig megszokott intenzitással.

.