Négy ajánlattevő versenyzett a zalaegerszegi Kardiológia és Szívsebészeti Centrum kialakításáért

2014.06.10. 12:38

Négy ajánlattevő közül a Swietelsky Magyarország Kft., a ZÁÉV Építőipari Kft., valamint a Pannon Nívó Építő Zrt., mint közös ajánlattevők nyerték a „Kardiológia és Szívsebészeti Centrum kialakítása és infrastruktúrafejlesztés a Zala Megyei Kórházban” című nyílt közbeszerzést - az eredmény a keddi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg - adta hírül az MTI.

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet által kiírt tendert - mint az összességében legelőnyösebb ajánlattevők - nyerték el a konzorcium tagjai, nettó 3,1 milliárd forinttal. Az ajánlatkérő nem készített előzetes költségbecslést. A munkát a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) finanszírozta. 

Ajánlatot tettek még: a Z-Pannon Építőipari, Kivitelező és Fővállalkozó Kft., valamint a Zala-Elektro Épületvillamossági, Szerelő és Szolgáltató Kft., mint közös ajánlattevők; az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft., továbbá - szintén közös ajánlattevőként - a Confector Mérnök Iroda Kft. és Plastmo Balaton Kft. 

A feladat az építőipari kivitelezési munkák elvégzése.

.