Hirdetés

Egy korábbi plasztikai műtét miatt elhalasztották Győzike adócsalási perének tárgyalását

2011.09.12. 11:50

Hirdetés

Elhalasztotta az adócsalással vádolt Gáspár Győző és társai adócsalási perének tárgyalását hétfőn a Salgótarjáni Városi Bíróság, mert Gáspár Győző egészségi okokra hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

A Salgótarjáni Városi Ügyészség egy showműsorbeli szereplés kapcsán adócsalással és magánokirat-hamisítással vádolja Gáspár Győzőt és feleségét, bűnsegédként pedig egy vállalkozót. A vádirat szerint a házaspár 22,2 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy kijátszották a személyijövedelemadó-fizetési kötelezettséget.

A hétfőre kitűzött első tárgyaláson Gáspár Győző nem jelent meg, mint ügyvédje és felesége elmondta, egészségi okok miatt nem volt jelen. Egy korábbi plasztikai műtét szövődményeinek elkerülése érdekében pénteken feküdt be egy pécsi klinikára - mondták.

A bíró közölte, soron kívül keresik meg a vádlott kezelőorvosát az ügyben, hogy indokolt-e a távolmaradás. Válasza után tűzik ki az új időpontot, illetve döntenek arról, hogy szükséges-e a vádlott elővezetése vagy esetleg előzetes letartóztatása.