Esküvő kiállítás Sopronban

2014.09.30. 11:09

Ilyen menyasszonyi ruhák lesznek divatban 2015-ben.

Vasárnap már második alkalommal tartottak esküvői kiállítást a soproni Hotel Fagusban. A helyszínt lehetetlen volt eltéveszteni, a három csodaszép, ünnepi köntösbe öltöztetett limuzin irányjelző táblaként szolgált a fiatal pároknak és minden romantikára sóvárgónak.

II. Esküvő kiállítás Sopronban

Talán a nyárias időjárás is közrejátszott abban, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre. Többségben voltak a fiatal, még házasság előtt álló párok, akiket a különböző standok munkatársai kétlépésenként megrohamoztak, így pár kör megtétele után a résztvevő egész paksaméta szórólappal gazdagodhatott.

II. Esküvő kiállítás Sopronban

Az esküvő minden kelléke szerepelt a kiállításon, ruhaköltemények, torták és gyűrűk, csak úgy, mint a meghívók, dekorációk és fényképek. Az esemény valóban hasznos segítség lehetett a házasulandónak, hiszen egy füst alatt fotósra, esküvőszervezőre és akár zenészre is szert tehettek.

A hangulatot fokozta az egyes szalonok ruhabemutatója, hastáncelőadás és tombolasorsolás. Nem utolsó sorban a limuzinokba be is lehetett ülni, ami még talán a legnagyobb házasságellenesekben is megpendítette a romantika húrjait.

Megkérdeztük, vajon milyen menyasszonyi ruhák lesznek divatosak 2015-ben. A kérdésre a szombathelyi Romantika Szalon képviselője, Tóth Judit válaszolt:

Továbbra is sláger lesz a sellőfazon, azonban 2015 legnagyobb újdonsága az úgynevezett 3D-s rátét lesz, ami annyit jelent, hogy a ruhára különböző lézervágott háromdimenziós virágokat, gyöngyöket és egyéb díszeket varrnak fel. Ezen kívül a tüllös aljú A-vonalú, és a csipkés ruhák is hódítanak majd. Ezek mindig örök darabok. A színek tekintetében továbbra is a fehér és a tört fehér marad divatban, amelyet a bőrszíntől és hajszíntől függően szoktak választani, hiszen mindenkinek más árnyalat áll jól.

Galéria

.