Hirdetés

Betiltották a disznóhúst egy londoni kerület általános iskoláiban

2015.02.13. 08:17

Túl költséges ellenőrizni, hogy melyik gyerek eszik és melyik nem disznóhúst – ezzel az indokkal döntött úgy London Islington nevű kerületének önkormányzata úgy, hogy betiltja a disznóhúst a kerület általános iskoláiban. A különböző vallási és etnikai hátterű gyerekek gyakran nem tudják megállapítani, hogy az étel milyen húsból készül, vagy nem tartják fontosnak a vallási és egyéb szempontokat – mondta a kerület szóvivője. A brit nemzeti disznóhús szövetség aggodalmát fejezte ki a fejlemények miatt, mondván a disznóhús tápláló és gazdaságos étel. Innen.

Hirdetés

Betiltották a disznóhúst egy londoni kerület általános iskoláiban

Túl költséges ellenőrizni, hogy melyik gyerek eszik és melyik nem disznóhúst – ezzel az indokkal döntött úgy London Islington nevű kerületének önkormányzata úgy, hogy betiltja a disznóhúst a kerület általános iskoláiban.

A különböző vallási és etnikai hátterű gyerekek gyakran nem tudják megállapítani, hogy az étel milyen húsból készül, vagy nem tartják fontosnak a vallási és egyéb szempontokat – mondta a kerület szóvivője.

A brit nemzeti disznóhús szövetség aggodalmát fejezte ki a fejlemények miatt, mondván a disznóhús tápláló és gazdaságos étel.

Innen.