Európa legnagyobb és legmodernebb városi termálfürdője nyílott Bécsben

alon.hu

2010.10.25. 16:08

Éppen időben, a hideg idő beköszöntével készült el Bécs új termálfürdője. Huszonhat medence stb.

Éppen időben, a hideg idő beköszöntével készült el Bécs új termálfürdője. A Therme Wien-ben huszonhat medence, háromezer négyzetméteres szauna- és hatezer négyzetméteres egészség-világ várja a látogatókat.

A 75 ezer négyzetméter összterületű fürdőkompexumot a régi oberlaai termálfürdő helyén építették fel alig két év alatt. A terveket a stuttgarti 4a-Architekten építésziroda készítette.

Bécsi Fürdő

A különböző igények szerint kialakított öt fürdőterület egy elképzelt patak mentén heverő köveket szimbolizál. Külön szigetet kapott a nyugalom, a szépség, az élmények, a szaunázás és a fitness, így minden látogató megtalálja a lelkiállapotának megfelelő területet.

Bécsi Fürdő

Európa legnagyobb és legmodernebb városi termálfürdőjében huszonhat, többek között sós vizes, sziklabarlangos és masszázsmedence közül választhatnak a fürdőzők, de van finn szauna, gőzfürdő, háromféle csúszda, ugrótorony, gyermekfoglalkozás, mozi és könyvtár is. A víz hőfoka – a medencétől függően – 27 és 36 C fok között változik, és minden vendégnek saját nyugágya van.

Bécsi Fürdő

Új szolgáltatásként most a sporttudomány legújabb felismerésein alapuló háromhónapos fitness-tréningen vehetnek részt a vállalkozó kedvűek, akiknek személyre szabott edzési tervet készítenek az előzetes állapotfelmérést követően.

Bécsi Fürdő

Az első foglalkozást Rainer Schönfelder és Eva Maria Brem síversenyzők tartották.

Bécsi Fürdő

A létesítmény hétfőtől szombatig reggel 9-től este 10-ig, vasárnap és ünnepnapokon reggel 8-tól este 10-ig várja a pihenni, felüdülni vágyókat.
 

Aktuális jegyárak

A fürdő honlapja

.