Hirdetés

A Fidesz ismét Gyimesi Endrét jelöli Zalaegerszeg polgármesterének

2010.06.19. 09:56

Két jelölt közül Gyimesi Endre jelenlegi polgármestert, országgyűlési képviselőt jelöli a zalaegerszegi Fidesz szervezete a zalai megyeszékhely polgármesteri posztjára - olvasható a Zalai Hírlap szombati cikkében.

Hirdetés

A lap információja szerint csütörtökön este tartotta ülését a szervezet, a jelölőgyűlésen összesen hetvenöten adták le voksukat. A titkos szavazáson több mint tíz szavazat előnnyel Gyimesi Endre lett a "befutó", bár az előző napok hírei szerint még a jelenlegi alpolgármester, a párt zalai elnöke, Gyutai Csaba volt az esélyesebb a jelöltségre.

Gyimesi Endre polgármester megerősítette a jelöltség elnyerésének hírét, és azt az információt is, hogy a gyűlésen közte és Gyutai Csaba között választhattak a tagok.

Mint mondta, az eredményt illetően már nem várható változás, mivel a másik jelölt úgy nyilatkozott, nem kíván fellebbezéssel élni.

Elvileg van mód arra, hogy az országos választmány kifogást emeljen, de nem tud ilyen szándékról - tette hozzá Gyimesi Endre. A lap információja szerint korábban egy harmadik alkalmas jelölt, Rigó Csaba neve is szóba került, ám ő az elnökségi ülésen visszalépett.