Forest Gump Vietnám-beszéde

2014.09.18. 00:06

Mindenki, aki megnézte a Forest Gump című, 6 Oscar-díjat nyert amerikai filmet, bizonyára emlékszik arra a jelenetre, amikor a főszereplő mint veterán katona felszólal Washingtonban a Vietnámi háború ellenes tüntetésen. Azonban nem érteni mit mond, mivel valaki kihúzza az erősítőt. Ugyanakkor a valóságban, illetve a film felvételekor elhangzott a szöveg. Forest Gump szerepét játszó Tom Hanks elmondása szerint ezt mondta a néma mikrofonba: „Néha, amikor az emberek elmennek Vietnámba, láb nélkül mennek haza anyukájukhoz. Néha egyáltalán nem mennek haza. Ez rossz dolog. Ez minden, amit mondanom kell erről.”

Forest Gump Vietnám-beszéde

Mindenki, aki megnézte a Forest Gump című, 6 Oscar-díjat nyert amerikai filmet, bizonyára emlékszik arra a jelenetre, amikor a főszereplő mint veterán katona felszólal Washingtonban a Vietnámi háború ellenes tüntetésen.

Azonban nem érteni mit mond, mivel valaki kihúzza az erősítőt.

Ugyanakkor a valóságban, illetve a film felvételekor elhangzott a szöveg.

Forest Gump szerepét játszó Tom Hanks elmondása szerint ezt mondta a néma mikrofonba: „Néha, amikor az emberek elmennek Vietnámba, láb nélkül mennek haza anyukájukhoz. Néha egyáltalán nem mennek haza. Ez rossz dolog. Ez minden, amit mondanom kell erről.”

.