A listavezető Vasas kikapott a Haladástól

2016.09.17. 20:42

Értékes három pontot szerzett a szombathelyi csapat.

A listavezető Vasas kikapott a Haladás vendégeként Sopronban, a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

Az előző szezonban a bennmaradást az utolsó fordulóban éppen csak kiharcoló fővárosi csapat idegenben eddig veretlen volt a mostani idényben, így ez a sorozata most megszakadt. Nem úgy mint a Sopronban "albérletben" szereplő Haladásé, amely továbbra sem kapott ki pályaválasztóként.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Swietelsky Haladás-Vasas FC 1-0 (0-0)

Sopron, 2136 néző, v.: Berke 
    gólszerző: Iszlai (62.)
    sárga lap: Iszlai (21.), Kovács L. (38.), Bosnjak (83., 93.), illetve Debreceni (18.), Vida (21.), Vaskó (90.), James (93.)
    kiállítva: Bosnjak (93.)

     Haladás:

Rózsa - Polgár, Hegedűs, Wils, Bosnjak - Kovács L., Iszlai - Németh (Schimmer, 83.), Rácz B. (Tóth M., 71.), Halmosi - Williams

     Vasas:

Nagy G. - Korcsmár, Debreceni (Saglik, 75.), Ristevski - Szivacski, Berecz, Vida, Hangya - Ádám (Vaskó, 75.), Pavlov (James, 79.), Remili

A mérkőzés előtt sok eső esett Sopronban, de a kezdésre elállt. 

A találkozó első perceiben a Vasas volt aktívabb, utána pedig a Haladás, majd kiegyenlített, de sok szabálytalansággal megszakított játék zajlott a pályán az első 45 percben.

Élénken kezdte a második félidőt a Haladás, ennek eredményeként előbb lesgólig jutott, majd szabályos találatot is szerzett. A folytatásban mindkét oldalon akadt még helyzet, de gól már nem született, így értékes három pontot gyűjtött be a Haladás.

.