Családi napot tartott az LuK Savaria Kft.

2016.09.12. 13:59

Képgalériával.

Szombat délután rendezték meg az LuK Savaria Kft. családi napját, melynek egyik kiemelt célja volt, hogy a régi munkatársak mellett az elmúlt három évben csatlakozott rengeteg új kolléga családja is megismerkedjen hozzátartozója munkahelyével. Az utolsót 2013-ban rendezte meg a gyár, azóta pedig folyamatos volt a bővülés.

Szigeti Tibor, az LuK termelési vezetője koordinálta a gyárlátogatást, melyen részt vett Hende Csaba országgyűlési képviselő és Koczka Tibor alpolgármester is. Bemutatták, hogy az elmúlt időszakban mennyit fejlődött a vállalat, valamint a technológia.

A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc, babajátszótér várta, valamint a Mesebolt Bábszínház szórakoztatta őket. A nagyobbak a Weöres Sándor Színház művészeinek előadását tekintették meg.

Tűzoltási bemutató, termék bemutató, ügyességi kvízek várták a látogatókat és az LuK Savaria-focibajnokság ünnepélyes eredményhirdetésére is sor került.

A színpadi műsort Váczi Gergő konferálta fel, kisorsolták a nyereményeket és zárásként az Experidance Production táncművészei mutatták be látványos műsorukat, Nostradamus – Világok vándora címmel.

Fotó: Czika László

Galéria

.