Miss Supranational: Kocsis Korinna már a három legszebb lány között

2016.11.30. 11:50

Töretlenül halad előre a Miss Supranational szépségverseny magyar versenyzője, a Vas megyei Kocsis Korinna, akit immár a három legszebb lány közé sorolják. Pénteken az is kiderül, végül milyen helyezést ér el a szépség.

Finisben az egyik legrangosabb nemzetközi szépségverseny döntője: december 2-án, azaz pénteken kiderül, hogy idén melyik nemzet leggyönyörűbb lánya kapja meg a Miss Supranational 2016 címet. A hazánkat képviselő Kocsis Korinna egyre több bíztató jelet kap, ugyanis a rangsorban mind előkelőbb helyre kerül, ráadásul egy komoly megtiszteltetés is érte.

„Az egész verseny alatt nagyon óvatos voltam az esélylatolgatással, és most sem akarok jóslásokba bocsátkozni, de a végső döntőhöz közeledve természetesen én is sokszor gondolkozom a rangsoron. A tavalyi döntőt elnézve nehéz bármit is mondani, hiszen voltak olyan lányok, akikről meg voltam győződve, hogy TOP10-esek lesznek, végül a 25-be sem kerültek be. Remélem, hogy nekem sikerül a legszebb tíz lány között végeznem, de természetesen az a célom, hogy minél jobb helyezést érjek el. Nagyon jó jelnek tekintem, hogy a verseny főtámogatója az általuk öt legszebbnek tartott lány közé választott, sőt, elsőként az én nevem mondták ki. Így öten lehetőséget kaptunk, hogy elmenjünk kirándulni a Magas-Tátrába – ami persze a táborban maradt lányokban azonnal elindította a rivalizálást. Ezekkel nem foglalkozom, nagyon boldog vagyok, hogy támogatók szerint is ott vagyok a TOP5-ben, ráadásul a Missosology listáján a 15. helyről a 3-ra ugrottam, a Global Beauties szavazásán a 8. vagyok” – árulta el Korinna.

A szépségeket többször állították már zsűri elé, akik interjúkkal próbálják még jobban megismerni a lányokat, hiszen nem csak a szépség, hanem a személyiség is számít. Korinna azonban magabiztos.

„Alapvetően izgulós típus vagyok, de most teljesen jól kezelem a helyzetet, nyugodtan csinálom a dolgomat és próbálom jól érezni magam. Szerdán látogatunk el először a döntő helyszínére, csütörtökön pedig már főpróbát tartunk – na, akkor már lehet, hogy elkezdődik az izgulás. Össze sem tudnám számolni, hányszor néztem meg a tavalyai finálét, hátha az segít majd magabiztosabbnak lennem a színpadon. Szerencsére a szervezők mindig igyekeznek oldani a döntő előtti feszültséget, így legutóbb például egy jégkastélyba vittek bennünket, ráadásul a helyszínen épp esett a hó, így igazi téli mesevilágba csöppentünk, varázslatos élmény volt” – mesélte boldogan Kocsik Korinna.

  • A magyar szépségre ide kattintva lehet leadni a szavazatot.
  • A szavazások állása itt tekinthető meg.
  • Korinna felkészülésének mindennapjaiba itt és itt lehet bepillantani.

A Miss Supranational-ről

A Miss Supranational egy 7 éves múltra visszatekintő szépségverseny, de máris komoly sikereket tudhat maga mögött. A szépségversenyeket összehasonlító Global Beauties Global Awards-on a Miss Supranational a Top 5-ben szerepel, több kategóriában komoly helyezéseket ér el. 2015-ben 140 országban közvetítették a Miss Supranationl döntő showt, becsült nézettség több, mint 500 millió ember világszerte.

.