Tovább nő a csekkbefizető automaták száma. Szavazzon: ön hogy fizeti ki a számláit?

2016.11.16. 18:45

Cikkünk végén játszhat!

Saját fejlesztésű csekkbefizető automatákat állít üzembe a Magyar Posta a CBA Kereskedelmi Kft. Príma hálózatában és a Rossmann-üzletekben országszerte - jelentette be Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója szerdán, sajtótájékoztatón Budapesten.

Csekkbefizető automata a Rossmann Magyarország Kft. Budapest Béke téri üzletében 2016. november 16-án. MTI Fotó: Kovács Attila

Lázár Vilmos, a CBA Kereskedelmi Kft. elnöke közölte, a csekkek automatán keresztül történő befizetést 66 Príma üzletben teszik lehetővé néhány héten belül.

Flórián László, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a csekkbefizető automaták telepítését pályázaton nyerték el, a tesztüzemet követően 25 üzletükben lesz lehetőség a szolgáltatás igénybe vételére, de nem zárkóznak el a teljes hálózatukra történő kiterjesztéstől sem.

  • Ön fizetett már be csekket automatáknál? Munkatársunk tavaly tesztelte, hogy működik a dolog, ide kattintva elolvashatja a tapasztalatait.
  • Sajnos a dunántúli CBA- és Rossmann-üzletekben egyelőre nélkülöznünk kell az automatákat - derül ki a posta honlapjáról. Hogy pontosan hova telepítették a szerkezeteket, arról itt tájékozódhat

 

 

.