Eljött a nagy fogadalmak ideje - napi horoszkóp 2016. december 29.

2016.12.29. 07:35

Az ikrekre konfliktusok várnak, a bika elégedett, a szűznek már elege van a rokonokból.

Kos (március 21.-április 20.)
Sikerül elérni a célját, de nem sok öröme telik benne. Ugyanis túl akaratosan áll hozzá, aminek később fogja meginni a levét. Igaz, hogy a párja enged, de a szíve mélyén semmi kedve az egészhez. Viszont okosan gondolkodik, mert minek feszítené tovább a húrt, ha úgy sem az lesz, amit szeretne. Lehet, hogy győz, de ne bízza el magát, mert megihatja még a levét.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagyon elégedett, hogy jól sikerült az ünnep és semmi nehézség nem jött közbe. Kicsit tartott attól, nehogy egy betegség vagy váratlan esemény közbe jöjjön. Szerencsére semmi különös dolog nem árnyékolta be a boldogságát, és már az sem bánja, hogy anyagilag az eltervezettnél jóval többet költött. Belátja, hogy valamit valamiért, ahogy a közmondás tartja.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szeretetet és biztonságot szeretne nyújtani a családjának és nem engedi, hogy bárki is a terve megvalósítását keresztülhúzza. Elhatározza, hogy körömszakadtáig igyekszik megvédeni a boldogságát, akár még annak az árán is, hogy konfliktusba keveredik az illetővel vagy szakítania kellene vele. Legyen szó közeli hozzá tartozóról, rokonról vagy egy régi jó barátról.

Rák (június 22. – július 22.)
Munkával telik a mai napja, de ezt egyáltalán nem bánja, mert végre utolérheti magát a teendőivel. Időhiány miatt idáig egyre csak halogatta azokat a teendőket, amihez valójában nem fűlött a foga. Viszont az utóbbi időben annyira nyomasztotta már a halogatása, hogy már nagyon kellemetlenül kezdte érezni magát. Reméli, hogy estére mindennel kész lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy hirtelen fellépő kisebb gyomor vagy szívpanasz, esetleg keringési zavar okozhat riadalmat, emiatt alaposan elgondolkodik az életvitelén. Kénytelen őszinte lenni önmagához, hogy folyamatosan a saját útját egyengeti és a karrierje építésén fáradozik, emiatt alig jut ideje a családjára. Ezzel tökéletesen tisztában is van, de nagyon nehéz lassítani, visszafogni magát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Legszívesebben elszökne a párjával, hogy egy kicsit kettesben legyenek. Mindegy hova, hisz nem a helyszín számít, hanem a közös együttlét. Sajnos ez még álom marad, mert a rokoni látogatásoknak úgy érzi, hogy sohasem lesz vége. Pedig már a gyomrának jogosan elege van a folyamatos megterhelésből, és nem érti meg, hogy nem sérthet meg senkit.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Az ünnepi menünek nehéz volt ellenállnia, ezért kénytelen elhatározni, hogy visszaszerzi az eredeti súlyát. Eljött a nagy fogadalmak ideje, de még ad magának egy kis haladékot, mert úgy gondolja, hogy a nagy lépés megtételéhez idő kell. Különben is még nincs vége az ünnepeknek, minek éhezne, és maradna le a finom falatokról. Ráér koplalni az újesztendőtől.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nehéz feladat előtt áll, amin szeretne minél hamarább túlesni. Igyekezett elkerülni, de végül beletörődött, hogy nem tudja megúszni a dolgot. Így nincs más választása, mint minél hamarább túl lenni és elfelejteni az egészet. Azért nem háborog annyira, mert valamiképpen saját magának is köszönheti, hogy ilyen helyzetbe került. Máskor okosabb lesz.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyon fontos győzelmet aratott, amit szeretne mindenképpen megünnepelni. Jókedve határtalan, és emiatt hajlamos túlzásokba esni. Úgy gondolja, hogy megérdemel egy kis lazítást, hiszen az utóbbi időben minden idejét és energiáját a célja elérésére fordította. Amennyiben szeretné elkerülni a másnaposságot, akkor igyekezzen a realitás talaján maradni.

Bak (december 22. – január 20.)
Abban bízik, hogy az ünnepek alatt a meghitt hangulatban közelebb kerülhetnek egymáshoz a párjával. Igyekszik a kedvébe járni és szeretné őszintén feltárni a régóta szőnyeg alá söpört problémákat, de nem jár eredménnyel. Lehet, hogy épp nem a legjobb időpontot választotta a tisztázó beszélgetésre és talán nem jó hangot ütött meg. Sajnos minden maradt a régiben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Élvezi, hogy együtt lehet a családjával, és végre van idő arra, hogy jól kibeszélgessék magukat. Szerencsére nem kell senkinek sem rohannia vagy az ügyes – bajos dolgait intézni. Találkozhat a rég nem látott rokonaival. Szakít időt arra is, hogy a barátaival csináljanak számos érdekes programot. Tudja, hogy minden jónak egyszer vége, de ez természetes.

Halak (február 20. – március 20.)
Legyen fokozottan óvatos a közlekedésben, mert a jegyében járó Mars türelmetlenné, ingerültté teszi. Vezetés közben kerülje a vitatkozást, koncentráljon csak a forgalomra. Neptunusz bolygó miatt előfordulhat, hogy nem reálisan ítéli meg az adott helyzetet, ezért kerülje a kényes szituációkat. Most az otthonában is nagy türelemre, önuralomra van szüksége.

.