Péntek este kiderül, magyar lány lesz-e a világszépe

2016.12.02. 07:26

A Vas megyei Kocsis Korinnának minden esélye megvan arra, hogy a ma esti Miss Supranational 2016 döntőjében az ő fejére kerüljön a korona, hiszen a verseny eddig szakaszaiban csak úgy brillírozott.

Megőrülnek a magyar szépségért a világversenyen: a Miss Supranational Hungary 2016 címet viselő Kocsis Korinna alig két hetet töltött Lengyelországban a ma esti döntő felkészülése miatt, de a tábor alatt kiderült, hogy a szervezők, a verseny szponzorai és a közönség is őt tartja az egyik nagy esélyesnek.

A magyar szépség eddig mindenkitől csupa pozitív jelet kapott. A Missosology közönségszavazásán szerepelt már a TOP3-ban is, jelenleg a negyedik helyen áll a közel százfős mezőnyben. Ez a helyezés izgalmas következtetéseket enged, hiszen korábban Kulcsár Edina a második helyezést szerezte meg a Missosology portálon – végül pedig a világ második legszebb lányának választották. A másik közönségszavazáson, a Global Beauties-en is szinte végig a TOP10-ben szerepelt, most is a 8. helyet foglalja el.

A tábor alatt a lányoknak izgalmas programokat szerveztek, ám nem mindenkinek adatott meg, hogy részt vegyenek rajtuk. A szépségverseny főszponzora csupán az öt legszebbet hívta meg egy exkluzív kirándulásra a Magas-Tátrába – és az első név, amelyet kimondott, Korinna neve volt.

A versenyzőknek több interjún is részt kellett venniük, hiszen szépségük mellett a személyiségükre is kíváncsiak voltak a szervezők. Az egyik ilyen alkalommal kellett átadniuk a lányoknak a nemzeti ajándékot, melyet a házigazdáknak vittek. Korinna ajándékának szó szerint a csodájára jártak, ami nem meglepő, hiszen egy különlegességgel készült.

Vida Sándor, életműdíjjal kitüntetett kovácsmester készítette, a három rózsaszál a szépséget, a békét és a szeretetet szimbolizálja, a patkó pedig a szerencsét. Mindez egy len párnán fekszik, ami pedig a tisztaságot és egészséget jelenti, ezt pedig átfonták egy magyar nemzeti szalaggal, ami a nemzetünk erejét, összetartását szimbolizálja. Ami még különlegessé teszi, hogy Asha Bhat Miss Supranational 2014 volt az első világszépe, akit a magyarországi licence tulajdonosok meghívtak országunkba. Asha maga is segédkezett a rózsaszirmok elkészítésében, a régi hagyományos tőkén működtetett kovácsműhelyben Álmosdon.

Kocsis Korinna tudatosan készült a ma esti döntőre, és bár korábban elárulta: izgulós típus, most semmi oka nincs aggodalomra, hiszen eddig tökéletesen szerepelt a versenyen. Tudatosan választották ki számára a bikinit, az estélyi ruhát és a nemzeti viseletet is, ami teljesen egyedülálló, hiszen az utóbbi évek trendjeivel ellentétben nem matyómintás, hanem szkíta stílusban készült ruhaköltemény lesz.

Alig néhány óra és kiderül, Korinnában köszönthetjük-e a történelem első magyar világszépét. A versenyt online közvetítik este 8 órától, így ide kattintva élőben izgulhatunk a Miss Supranational magyar versenyzőjéért.

.