Hirdetés

Hirdetés

Fókusz

Nyomtatott sajtó: Csökkenő példányszámok

2004.05.25

Szakemberek szerint a nyomtatott újságok példányszámainak lassú, de biztos csökkenésére lehet hosszútávon számítani. A Vas Népe viszonylag jól tartja magát, de a trendet nem tudja megkerülni: az eladott lapszámokat tekintve a megyei napilap is lassú zsugorodást mutat az elmúlt évtizedben.

Ingyenprogramokkal a vírusok ellen

2004.05.05

Abban nem vitatkozunk, hogy a legjobb vírusirtókért tisztességesen zsebünkbe kell nyúlni. Ám egy középszintű védekezést ingyenesen is meg lehet oldani, s otthoni gépeinkre ez általában vígan elég. Most olvasóinkkal megosztjuk vírusbéli tapasztalatainkat, melyeket megspékelünk néhány ingyenesen letölthető program lelőhelyével.

Herényi Virágút: Utcahossznyi előny

2004.04.25

Az ötlet életképességét jelzi, hogy még csak másodszor került megrendezésre, de máris hagyományszámba megy a Herényi Virágút. Semmi kétség: a rendezvényt tekintélyes méretűvé lehetne puffasztani, de akkor valószínűleg elvesztené ártatlan báját, ami miatt egyelőre még annyira szerethető a dolog. Nézze meg a is!

A bűntudatkeltés magasiskolája - Csernus Imre előadása

2004.04.17

A méltán híres-hírhedt drogos segítő, immáron médiaszemélyiség Csernus Imre járt Szombathelyen az egészségügyi főiskolán. A kérlelhetetlen, flegmának tűnő beszédével az emberek elevenébe talált most is. Az előadás előtt dedikálás közben is meglestük a dokit egy könyvesboltban. Majd szétszedték a nők.

Csend a Vas megyei észak-dél autópálya körül

2004.04.12

Bár remélhetőleg nem lefutott ügy az oly áhított, Vas megyét is átszelő, EU-pénzekből finanszírozott Pozsony-Nagykanizsa észak-déli autópálya, az utóbbi napok kormányzati kommunikációjából kitűnik, az igazi libling az M6-osra épülő Budapest-Eszék nyomvonal. Mintha mi nem is lennénk.

"Tisztelettel kérem, dobják be magukat!" - Schmitt Pál Szombathelyen

2004.05.20

A Fidesz is tud nyugdíjasul, derült ki szerdán a Premontrei Gimnázium nagytermében megtartott rendezvényen. Visszafogott hangvétel, avagy kit zavar és ki zavarta a Szabad Európát.

Beleléptünk hát

2004.05.01

Visszafogott hangnemben ünnepelte az EU-csatlakozást Szombathely. Pénteken leginkább cirkuszt kaptak a polgárok, szombat reggel kenyeret is. A tömegben egy francia azt mondta, szerinte mindenki jól jár. Neki legyen igaza.

Kőszeg - Hétforrás

2004.04.19

Az első tavaszi napsütés még a magunkfajta elvetemült internet-őrülteket is kirándulásra csábítja. Tősgyökeres Vas megyeiként évente egyszer legalább megcélozzuk a Hétforrást, mely a Kőszegi-hegység egyik legkedveltebb kirándulóhelyének számít.

Mariborban az igazság: Nagyobb pályára edz a Szombathelyi TV

2004.04.14

Három szomszédos állam öt tévéjével írt alá együttműködési szerződést kedden a Szombathelyi TV. A maribori eseményen a szlovén miniszterelnök és megannyi miniszter társaságában felszólalt Markó Péter és Ipkovich György is. Mi is arra jártunk, s arra gondoltunk szentségtörő módon, hogy ez a fajta nemzetközi önkéntes régiósdi hosszútávon akár vetélytársa lehet a hazai kényszerrégióknak.

Orbán Viktor Szombathelyen - A Fidesz szivatóra állította

2004.04.08

A volt miniszterelnök szemmel láthatóan túlesett a 2002-es választások okozta sokkon, s most azon mesterkedik PR-ügyileg, hogy a mélyművelésű szénbányákig nyomja le a szocialistákat az EU-választásokon. A barikádok mögül ismét a frontvonalra penderült Orbán Viktor országjáró turnéjának második állomása Szombathely volt szerda este. Helyszíni beszámolónk.

.