Lecserélte az igazgatót az LuK Szombathelyen

2017.06.09. 10:50

Július 1-től már új vezetése lesz a gyárnak.

A Schaeffler-csoport vezetősége Szigeti Tibort nevezte ki az LuK Savaria Kft. gyárigazgatójának - tudatta közleményben a Luk Savaria Kft.

Az LuK Savaria Kft-ben, Szombathelyen 2017. július 1-től Szigeti Tibor (50) úr tölti be a gyárigazgatói pozíciót.

Szigeti úr 1999 óta dolgozik a vállalatnál, ahol egy összeszerelő terület szektorvezetőjeként kezdte karrierjét. 2012-től összeszerelő és alapanyag előállító területekért felelt termelési vezetőként. 2016. júliusa óta pedig a korábbi területek mellett a logisztika, épület karbantartás és célgép gyártás területeket is vezeti.

Szigeti Tibor Michael Reinig úrtól (53) veszi át a gyárigazgatói pozíciót, aki 2008 óta vezette az LuK Savaria Kft-t. Az elmúlt években nemcsak a munkavállalói létszám, hanem a termelési portfolió, valamint a termelő területek nagysága is bővült, melyek mind a folyamatos fejlődést, növekedést biztosították. Reinig úr Szombathely város gazdaságának fejlesztése érdekében végzett munkáját 2013-ban Éhen Gyula díjjal, az oktatási életben tett erőfeszítéseit 2015-ben a Nyugat-magyarországi Egyetem Rektora és a Természettudományi és Műszaki Kar Dékánja címzetes főiskolai docens címmel ismerte el. Reinig úr karrierjét egy másik Schaeffler gyárban folytatja.

.