Hirdetés

Tamaris: sokoldalúság egyetlen cipőben

Tamaris: sokoldalúság egyetlen cipőben

2017.10.30. 15:36

A klasszikus elegancia soha nem megy ki a divatból.

Hirdetés

A Tamaris márka sokak kedvencének számít, ami nem véletlen, hiszen egyszerre kínálja az eleganciát, a sportosság kényelmét és a trendi megjelenést. Az egyik legsokoldalúbb márkaként is számon tartott Tamaris az ecipo.hu szerint is világszínvonalú lábbelikkel áll a nők rendelkezésére. A német cég minden egyes terméke egységes stílust képvisel, mégis olyan sokféleképp teszi ezt, amire a nőknek szükségük van a mindennapokban.

Stílusosság világszínvonalon: Tamaris

Cipőválasztás során általában egy sor szempontot figyelembe szoktunk venni. Nagyon fontos a megjelenés, hiszen egy üzleti tárgyaláson nem szerencsés a sportos külső. Ugyanakkor nem elhanyagolható a kényelem sem, mely alapvetően járul hozzá, hogy a nap folyamán mindvégig jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Tamaris igyekszik olyan modellekkel megjelenni, amelyek hűen szolgálják a kényelmet, de megjelenés tekintetében is világszínvonalat képviselnek. A német márka már számtalanszor bebizonyította, hogy a klasszikus, az elegáns, a sportos és a trendi jegyek igenis megférhetnek egymás mellett egyetlen márkanéven belül.

A nélkülözhetetlen elegancia

Minden nő gardróbjában ott lapulnak az elegáns öltözetek. Vannak, akiknek munkakörükből fakadóan nélkülözhetetlen a kosztüm és a blúz, mások egyszerűen szeretik megadni a módját a megjelenésnek akár munkahelyen, akár az esti randevún. A klasszikus darabokhoz kifejezetten a letisztult vonalvezetéssel és stílusos eleganciával rendelkező lábbelik passzolnak. Legyen szó a hagyományos tűsarkúról, a télen is megfelelő védelmet biztosító csizmákról, vagy a nyári szandálokról, minden évszakra kínál a Tamaris ideális darabokat.

Sportos, lezser szabadidő

Elegancia ide vagy oda, legtöbben szeretjük a sportos, lezser darabokat, melyeket kiránduláshoz, városnézéshez vagy vásárláshoz megfelelőek. A Tamaris tervezői odafigyelnek arra is, hogy ezek a kényelmes darabok ne nélkülözzék az igényességet és a nőies megjelenést sem. Sokan vagyunk úgy vele, hogy sportos öltözködés kapcsán sem nélkülöznénk a nőiességet, és ezért gyakran a megfelelő cipőválasztással tehetünk a legtöbbet.

Aktuális trendek időtálló minőségben

Nem kell ahhoz megrögzött divatrajongónak számítani, hogy az aktuális stíluselemekkel ötvözött ruhákat, kiegészítőket, lábbeliket tudjunk magunkénak. Természetes, hogy szeretnénk követni a divatot, de ha nem veszítenénk el a ránk jellemző stílust sem, akkor a Tamaris trendi lábbelijei remek választásnak bizonyulhatnak. A megszokott minőséget és strapabíró kialakítást kaphatjuk a Tamaris Trend modelljeivel, méghozzá a szezonális elemeket sem nélkülözve.

Harmóniában a cipő és a táska.

Ha arról kérdeznénk a nőket, milyen kiegészítőkkel tehető a megjelenés azonnal tökéletessé, akkor a megfelelő táskaválasztás biztosan szerepelne a válaszok között. Akár a hétköznapokban is érdemes úgy választani táskát és cipőt, hogy azok harmonizáljanak egymással színben, stílusban. Ha elegáns ruhadarabokat részesítünk előnyben, akkor ez az öltözködési szabály egyenesen kötelezőnek számít. A Tamaris modelljei között nem csak lábbeliket, de stílusos táskákat is találhatunk többféle méretben és színben.

A márkahűség nem jelent egyet automatikusan azzal, hogy divatjamúlt darabokat tartanánk gardróbunkban. A klasszikus elegancia soha nem megy ki a divatból, hiszen segítségével korosztálytól függetlenül kifejezésre juttathatjuk nőiességünket. Ezt kínálja a Tamaris a folyamatosan megújuló kollekcióival, melyek egytől-egyig kimagasló színvonalat képviselnek mind lábbelik, mind táskák kapcsán.

.