Itt vannak az online gyorskölcsön előnyei

Támogatott tartalom

2019.11.14. 20:47

Több száz ezer forint folyósítása, akár már az igénylés napján. Lehetséges ez?

Elvileg igen, méghozzá az online gyors kölcsönök segítségével!   De vajon mik is ezek valójában? Ön tudta egyáltalán, hogy léteznek? Hogyan működnek, és kiknek ajánlott a leginkább?  Cikkünkben ezekre, plusz sok más egyéb kérdésre kerestük az átfogó választ a témával kapcsolatban!

Meglepő információk következnek a legmodernebb, felkapott hitel konstrukcióról.

Mi az az online gyors kölcsön?

Azonnali hitelbírálat, és készpénz akár 10 percen belül? Egyre többször találkozhatunk az ilyen, és hasonló hirdetésekkel. De mennyi ezeknek a valóság alapja?

Nos, több mint elsőre gondolná.

A hétköznapi gyorskölcsönöket szinte már mindenki ismeri! De így van ez vajon az internetes formátummal is?

Lássuk, miről is van szó!

A natúr, és online gyorskölcsön előnyei, jellemzői: esetében egy rendkívül rövid időn belül lejáró (körülbelül 1 év) személyi hitel konstrukcióról beszélhetünk, melynek legfőbb jellemzője az alacsony (pár száz ezer forintos) mértékű felvehető összeg mellett, a villámgyors, pár napon belüli kiutalás, egy csekély mértékű, kényelmes, pár perces hitelelbírálási folyamatot követően.

Az online verzióban nincs különösebb eltérés, csupán a még kiemelkedőbb kényelem! Ugyanis, ebben az esetben az igénylés teljes folyamatát egyszerűen elvégezhetjük saját otthonunkból, ráadásul akkor, amikor csak akarjuk, mindössze az internetünk igénybevételével.

Ezután a pénzt rendszerint pár napon belül a bankszámlánkra utalja az adott pénzintézet.

Szerencsére, a gyorskölcsönök esetében a THM maximuma korlátozott, melynek megállapítása a jegybanki alapkamathoz köthető. A jegybanki alapkamat megállapítása pedig a Magyar Nemzeti Bank feladata, valamint hatásköre.

Az online gyorskölcsön előnyeiről bővebben

Ahogy az előbb már kitértünk rá, az interneten keresztül igényelhető forma, lényegében ugyan azokat az előnyöket hordozza magában, mint az egyszerű, közismert gyors kölcsön, pár további pozitív tulajdonsággal megfűszerezve, mint az extra gyorsaság, és komfort.

Akadnak azonban kivételes, egyedi tulajdonságok a gyorskölcsönök tekintetében, melyek mellett nem lehet szó nélkül elhaladni.

A KHR (BAR) listán való negatív szereplés ellenére kaphatunk hitelt: egyre több pénzintézet ad ilyen jellegű kölcsönöket azoknak a személyeknek is, akik negatív státusszal vannak feltüntetve a Központi Hitelinformációs Rendszerben.

Az igényléshez csupán pár iratra van szükség: érvényes személyi igazolványon, lakcímkártyán, , névre szóló közüzemi számlán, legfeljebb 30 napja igényelt munkáltatói igazoláson, és adókártyán kívül semmi mást nem kell magunknál tartanunk.

Nem kell hozzá évek óta bejelentett munkahelyen dolgozni: igényléséhez, az esetek túlnyomó részében elegendő a minimum 1 hónapos munkaviszony igazolása.

Letisztult hitelfeltételeket biztosít: ez alatt leginkább azt értjük, hogy esetében nincs szükség olyan, komplikált, és körülményes dolgokra, mint például egy kezes, vagy ingatlanfedezet közbeiktatása.

Hol, és hogyan érhető el?

A gyorskölcsönök provinciáján belül a legfelkapottabb, megbízható szolgáltatók közé jelenleg az OTP, a Cofidis, a Cib Bank, és a Provident tartozik. A hiteligényléshez tartozó általános feltételeik viszonylag megegyezőek, de apróbb eltérések előfordulhatnak.

Mindez hogyan zajlik egy internetes felületen?

Akár okostelefon, akár számítógép áll a rendelkezésünkre, az igénylési folyamat rendkívül egyszerű, és feszültségmentes. Utóbbi esetén keressük fel az adott, szimpatikus pénzintézet weboldalát, míg az előbbinél töltsük le annak telefonos applikációját.

Ezt követően a lépések már szolgáltatónként eltérőek lehetnek, sőt rendszerint több féle azonosítási forma közül is választhatunk. Viszont, nagy vonalakban elmondható, hogy a folyamat során csupán bizonyos kérdésekre kell őszinte választ adni, majd a szükséges dokumentumokat felmutatni, esetleg fényképes formátumban feltölteni az adott platformra.

A végső megerősítés rendszerint egy SMS-ben elküldött kóddal, vagy digitális aláírással zárul. Innentől nincs más dolgunk, mint várni a sikeres elbírálására, majd az összeg , vagy az esetleges további teendőket tartalmazó instrukciók megérkeztére.

Kiknek ajánlott élni a gyorskölcsön adta lehetőségekkel?

Valójában bárkinek ajánlott, akinek hirtelen van szüksége egy kisebb mértékű összegre(például valamilyen elektronikai termék egyedi, vissza nem térő, kihagyhatatlan leakciózása, vagy egy futótűzként érkező vészhelyet esetén, mely nem tűrhet halasztás).

Végezetül: döntsön a lehető legokosabban, hogy minél több pénz maradhasson a zsebében!

Nem érdemes elkapkodni a lehetőségek részletes átgondolását, hiszen az igénylési folyamat mindössze pár perc alatt elvégezhető, azonban az egyes pénzintézetek ajánlatainak apró betűs részei miatt, komoly különbségek lehetnek a törlesztő részletek, a futamidő, valamint a végső, visszafizetendő összeg mértékét illetően. 

Engedje meg, hogy most segítsünk ebben!

A terület egyik legkiemelkedőbb szakértője, a hitelmindenkinek.hu szeretettel várja az összes, kedves érdeklődőt, aki szeretné a számára legjövedelmezőbb hitel formát, illetve ajánlatot megtalálni, akár az online gyors kölcsönök világán belül.

.