Keresik az év fiatal vállalkozóit

MTI

2022.11.03. 10:04

A díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető, 18 és 40 év közötti magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetőek.

Saját vállalkozásukban sikeres fiatalokat keres az idén is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ), akik kiérdemlik az Év fiatal vállalkozója díjat - közölte a szövetség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető, 18 és 40 év közötti természetes személyek, magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetőek november 20-ig.

Az immár másfél évtizedes múlttal rendelkező díjjal azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik a fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára.

Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke a közleményben kiemelte: nagyon várják a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is, hiszen a tehetség, a szorgalom, az akarat és a siker nem határolható nemekre és lokációra.

A díjra jelentkezni és jelölni a FIVOSZ honlapján lehet, ahol egyben várják az ingyenes regisztrációt a november 20. és 25. közötti, 15. Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier Show-ra, amelynek programjában szerepel az Év fiatal vállalkozója díj átadója is - írták a közleményben.

.