Hirdetés

Közösségi kerékpárkölcsönzőt építtet Győr

2014.05.27. 17:23

Hirdetés

Nettó 98,9 millió forintból kívánja kiépíttetni Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a kerékpárkölcsönző közösségi közlekedési rendszert - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

    A feladat magában foglalja a rendszer kialakítását és üzembe helyezését, valamint az üzemeltetést is. A finanszírozás teljes egészében uniós forrásból történik, a NYDOP (Nyugat-Dunántúli Operatív Program) keretében.


    A város megjelölt helyein 23 terminált kell felszerelni, ezekben 256 dokkolónak kell lennie. A leszállítandó kerékpárok száma 180, de ezekhez egy készlet raktári pótalkatrészt és a karbantartáshoz egy alapszerviz felszerelést is szállítani kell.


    A használathoz kell még 5 ezer darab ügyfélkártya, és része a tendernek az informatikai háttérrendszer is. A nyertesnek 24 órás műszaki ügyeletet és az ügyfélszolgálat működtetését is vállalnia kell.


    Ajánlatot az tehet, aki rendelkezik olyan referenciával, amely legalább 6 gyűjtőállomáson legalább 80 dokkoló állás telepítését és 50 kerékpár szállítását tartalmazza.


    Az ajánlattételi határidő június 30. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást vállaló ajánlattevő lesz a nyertes.

.