Hirdetés

Halálos baleset a 85-ös főúton Kónynál

2012.03.03. 22:01

Két személyautó összeütközött a 85-ös főúton Kóny térségében szombat este, egy 27 éves fiatalember meghalt, egy házaspár és ötéves gyermeke súlyos sérüléseket szenvedet.

Hirdetés

Két személyautó összeütközött a 85-ös főúton Kóny térségében szombat este, egy 27 éves fiatalember meghalt, egy házaspár és ötéves gyermeke súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: a bősárkányi fiatalember ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, s ott ütközött a vele szembe közlekedő járművel, amelyben egy család - apa, anya és két gyermek - utazott.

Az ütközés következtében a 27 éves férfi életét vesztette. A másik kocsiban utazó házaspár és az egyik gyermek súlyos, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították őket.

A helyszínelés jelenleg is tart, a 85-ösön teljes az útzár, a forgalmat Kóny irányába terelik. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - tette hozzá a sajtóreferens.