Nyolcszor kellett vonulniuk hétvégén a tűzoltóknak

2017.05.15. 14:24

Nem csak tűzesetekhez vonultak a tűzoltók hétvégén Vas megyében. A nyolc beavatkozással járó káreseménynél nem sérült meg senki.

Május 12., péntek

Villanyóra szekrény gyulladt ki Körmenden az Alkotás utcában. A tüzet a körmendi hivatásos egység kiérkezése előtt a tulajdonos porraloltó készülékkel eloltotta, a tűzoltók az épületet kiszellőztették.

Korhadt, kiszáradt fa dőlt a közútra Molnaszecsőd külterületén. A körmendi hivatásos tűzoltók a fát feldarabolták, a közúti akadályt megszüntették.

Mikrohullámú sütőben az ételtároló műanyag edény olvadt el és füstölt Szombathelyen a Kassa utca egyik lakásában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a megégett olvadt edényt eltávolították, a lakást kiszellőzették.

Május 13., szombat

Lakásban felhalmozott háztartási hulladék égett Szombathelyen a Barátság utca egyik társasházi lakásában. A tüzet a lakó a szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta, az egység a lakást kiszellőztette.

Bő külterületén az útpályát elhagyva az árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi. A csepregi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, a járművet kerekeire állították.

Május 14., vasárnap

Háztartási hulladék égett mintegy tizenöt négyzetméteren Sárváron a Szatmár utcában a volt cukorgyár területén. A sárvári hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Hulladéktároló telepen égett a háztartási hulladék körülbelül kétszáz négyzetméteren Cséren. A tüzet a sárvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és egy helyi erőgép segítségével oltották el.

Száraz faágak, kerti hulladék égett öt négyzetméteren Söpte külterületén. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el.

Forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

.