Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

2017.05.10. 13:21

Ki látta a balesetet?

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

Illusztráció. Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. április 21-én egy ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsival közlekedett Körmenden, a Dr. Orbán István utcában, amikor előzése során érintőlegesen nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő kerékpárosnak. A biciklis az ütközés következtében az út menti füves területre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A tehergépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a Mátyás Király utca irányába hagyta el a helyszínt.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

.