Méhek szabadultak el Pácsonynál, órákig állt a forgalom a környéken

2017.06.13. 09:41

Közlekedési baleset történt.

Méhek szabadultak el egy közlekedési baleset során kedden kora délelőtt a Vas megyei Pácsony közelében, emiatt a 74-es főút érintett szakaszán mindkét irányban áll a forgalom, a méhek befogására szakembert hívtak - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Egyed László tájékoztatása szerint egy méhkaptárokat szállító utánfutós gépkocsi és egy kamion ütközött össze a főút 69-es kilométerszelvényében a pácsonyi elágazónál.

Hozzátette: a kaptárak az úttestre kerültek, a kamion pótkocsija pedig az árokba fordult. A vasvári önkormányzati tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Frissítés: 

Újra a megszokott rendben haladhat a fogalom a 74-es számú főúton a Vas megyei Pácsony közelében, ahol egy közlekedési balesetben méhek szabadultak el - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője kedden délután.

Egyed László közlése szerint a baleset helyszínére érkezett méhész befogta a méheket, ezután megkezdődött a kamion műszaki mentése is.

Elmondása szerint ez utóbbit nehezítette, hogy a kamionból olaj folyt az útra, amelyet a közútkezelő távolított el az útról.

Hozzátette: előbb a méhek miatt, később pedig a műszaki mentés miatt egyik irányból sem lehetett közlekedni a balesetben érintett útszakaszon.

Tájékoztatása szerint a műszaki mentés azóta befejeződött, a forgalom ismét a megszokott rendben haladhat.

Fotó: Varga György (MTI)

.