Fiatal virágkötők versenye a Herman Ottó iskolában (képsorozattal)

2014.04.12. 19:23

Álom ajándékcsokor, boldogságkapu és padlópárna volt a feladat a 25. alkalommal megrendezett Fiatal Virágkötők Savaria Floriadae versenyén a Herman Ottó Szakképző Iskolában. Idén először már a park-és kertépítők is ringbe szálltak.Mindig jó érzés belépni az Ernuszt utcai Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium kapuján. Mindenfelé virágzó növényekbe botlik az ember, magával ragadó a környezet.

Candy Man formabontóan az idei téma, az értelmezése pedig eléggé változatosra sikerült. Többen hozzák a kreatívabb, vadabb, újító szellemű kreációkat, de vannak, akik megmaradtak a hagyományosabb vonalon. Egy versenyen belefér az is, ha szívószálak vagy kólásüvegek kerülnek a díszekbe, de hasonlóan jól mutatnak a lufik, fagyi tölcsérek vagy a hangszerek is. Fantáziadús és mutatós alkotások születtek.
 

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy itt a tavasz, színekben a pasztellesebb: sárgás, a zöldes, a lilás és a fehéres összeállítások felé tendálnak a fiatal virágművészek.

A virágdíszeket még vasárnap 9:00-18:00-ig lehet megtekinteni.

A belépés díjtalan.
.