Hirdetés

Táborozz a Holdfény Ligetben

2016.06.06. 08:01

Liget napközi a legkisebbeknek, valamint turnusok három életkori csoport számára.

Hirdetés

Tizenegyedik nyáron nyitja ki idén a Holdfény Liget „rezervátuma” a kapuit. Ebben az évben 3 életkori csoport számára hirdetünk turnusokat, a legkisebbek pedig a Liget Napközi programjain szerezhetnek felejthetetlen élményeket nyolc héten át. 

Táborozz a Holdfény Ligetben!

A Liget Napköziben az 5-9 éves korosztályt várjuk, akár csak egy-egy napra, de természetesen akár egész hétre is, június 27-től augusztus 19-ig hétköznapokon.

A napközire akár előző nap is lehet jelentkezni (délig). A gyerkőcöket egész napos kalandokkal várjuk, délben finom ebédet kínálunk.

Táborozz a Holdfény Ligetben!

Az igazi indiánná válás a Tipicamp táborainkban történik, ahol a 9-12 éves gyerkőcöket várjuk egy igazi indiánkalandra!

Táborozz a Holdfény Ligetben!

Az Alpokalja indiántáborában a Liget összes kalandos sportszolgáltatása kipróbálható, de éjszakai kincskeresés, túrák, evezés, bicajozás is szerepel az egész heti programkínálatban.

Táborozz a Holdfény Ligetben!

A 12-14 évesekre kalandos expedíció is vár a Lifecamp kalandtáborban. 

Táborozz a Holdfény Ligetben!

Ebben a tábortípusban a résztvevők próbára tehetik edzettségüket, bátorságukat, és új közösségben mutathatják meg önmagukat, illetve formálhatnak új közösséget.

Táborozz a Holdfény Ligetben!

A 14-18 éves ifjak a Juniorcampben egy pár napos expedíción vehetnek részt, amely felejthetetlen élmény, és nagy kihívás. A többnapos túra során mindenki megismerheti egy erősebb, kitartóbb önmagát. A tábor mottója: „Több vagy a tükörképednél!”.

A kedvezményekről és további részletekről, árakról a honlapon tájékozódhat.

.