Horoszkóp: 2010. augusztus

2010.07.31. 17:19

A születésnapjukat ünneplő ünneplő oroszlánokra sokkal céltudatosabb, energikusabb hónap, év vár, mint amilyen az elmúlt időszak volt, de a házasságukra most vigyázzanak.Kos (március 21.-április 19.)

Eseménydús időszak vár önre, mégis azt tanácsoljuk, hogy minden válaszadás és döntés előtt számoljon legalább 20-ig! Addig lesz ideje átgondolni a megfelelő választ. A Hold segíti, hogy ösztönösen is ráérezzen az eseményekre, de vigyázzon, mert hangulatiságával folyamatosan változtathatja az Ön terveit is! A Jupiter és az Uránusz kiváló megoldásokat hozhat önnek, nagyszerű megoldások valósulhatnak meg, sőt olyan ötletek is kipattanhatnak, amire érdemes lesz a jövőben több időt és energiát szentelni. Lesznek nehéz napok is a hónapban, amikor semmi sem sikerül, vagy egy ügy ad folyton nehézségeket. Álljon meg kicsit és gondolja át az egészet! Kiválóan átlátja a helyzetet, talán most jött el az idő, hogy igazi megoldást találjon régi problémákra is. Ha barátai a segítségét kérik, gondolja át alaposan a választ! Jó tanácsot adhat nyugodtan, de kölcsönt csak akkor adjon, ha felkészült arra, hogy nagyon bizonytalan, mikor kapja vissza.

Bika (április 20.-május 20.)

Lesznek napok, amikor azt érzi, választania kell a saját és a családja akarata között. Nem lesz könnyű a döntés, a Neptún együttállása a Nappal mégis azt mutatja, hogy érdemes lenne és tud is engedni. Most képes lesz új, igen racionális szempontból is mérlegelni a dolgokat, sőt abban is segíti a Merkúr, hogy véleményét higgadtan, pontosan megfogalmazza tudja más emberekkel tudatni. Nagyon jól alakulhatnak vállalkozásával kapcsolatos ügyei, remek ötlet körvonalazódik, amit meg is tud valósítani. Most igen pontosan ráérezhet saját lehetőségeire, és pontosan látja, meddig mehet el. A kereteket tiszteletben kell tartania, akár jogi, gazdasági vagy akár emberi helyzetekről van szó. Ne lépje át őket!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Kedvező változások várhatók anyagi helyzetében, de legyen nagyon körültekintő és igyekezzék meglátni a valóság és az illúziók közötti különbséget! Még az is lehet, hogy komoly lépéseket tehet anyagi függetlensége irányába. Vigyázzon a kalóriadús ételekkel, most könnyen magára szedhet pár kilót. Szerelmi életében félreértések várhatók, néha úgy érezheti, valahogy csökken a vonzereje. A Mars kedvező lendületet hoz életébe, de abban támogatja leginkább, hogy mások számára fontos dolgokat segítsen megvalósítani. Most kiváló érzékkel tudja megérteni mások céljait, törekvéseit és ebben igen nagy segítségükre lehet. Megnőhet az az igénye is, hogy csatlakozzon egy közösséghez is. Keressen érdeklődésének megfelelően új ismerősöket, barátokat, és törekedjen arra, hogy másoknak is segítsen ezáltal.

Rák (június 21.- július 22.)

A Rákok most pihenjenek, minden olyan dolog, amit most akaratukkal vagy a törvénnyel, hivatali ügyintézéssel kapcsolatos komoly nehézségekbe ütközhet, nem az elképzeléseiknek megfelelően alakulnak a dolgok. Ha viszont kicsit teret engednek a sorsnak és figyelik életük változásait, tudni fogják mi az amiben léphetnek vagy lépniük kell. Fogadják el a kínálkozó lehetőségeket, de ne próbálják erőnek erejével kivitelezni elképzeléseiket! Anyagi ügyeikben pozitív fordulat vagy váratlan bevétel várható és rájuk kacsinthat a szerelem, de a komoly változtatásokkal várjanak, ha életüket most próbálják meg a sarkából kifordítani, később nagyon megbánhatják ezt a lépésüket!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Boldog születésnapot kívánunk a most ünneplő Oroszlánoknak, náluk most fordul az év, életeseményeikben is most várható fordulat, most tudják kivetkőzni az előző év kedvezőtlen hatásait. Sokkal céltudatosabb, energikusabb hónap, év vár rájuk, mint amilyen az elmúlt időszak volt, ha komoly elhatározásaik vannak, most tehetnek a megvalósulásukért és a siker természetesen most attól függ, mennyi időt és energiát szentelnek az ügynek. Törvénnyel, joggal, peres ügyeikkel kapcsolatban pozitív változások következhetnek be, de házasságukat, vállalkozásaikat most kísérjék nagyobb figyelemmel, ellenkező esetben utólag már hiába próbálják helyreállítani az egyensúlyt, boldogságot!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)


A Szűzek augusztus hónapban a Merkúr hatására még racionálisabban, ésszerűbben közelítik meg a dolgokat mint általában és ennek köszönhetően szellemi teljesítményük csúcsán olyan dolgokat is meglátnak és áttervezhetnek életükben, munkájukban, amire eddig is nem is gondoltak, mégis jelentősen javítja, könnyíti életüket. Anyagi téren legyenek óvatosan, most biztosan szembesülnek valamilyen komolyabb anyagi kérdéssel és nem mindegy hogyan döntenek, ugyanannyi az esélye, a pozitív, mint a negatív változásoknak, semmiképpen se vállaljanak kockázatot!
Itt az idő a változtatásra, ha valamit borítani akarnak életükben, itt az alkalom, hiába nehéz most a döntés, amit most veszteségnek élnek meg később olyan pozitív fordulatot hoz életükbe, amire e nélkül a változtatás nélkül nincs esélyük!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek munkájukban sikeresnek érezhetik magukat, ugyanakkor a Mars együttállás miatt legyenek óvatosak, könnyebben érheti őket baleset vagy kerülhet sor műtétre a hónap során. Törvénnyel, joggal, hivatali ügyekkel kapcsolatos dolgaikban, most legyenek óvatosak, könnyen kerülhetnek kiszolgáltatott helyzetbe, törvénytelen dolgokba még véletlenül se menjenek bele, a későbbiekben komoly következményei lehetnek az ügynek! A Szaturnusz már érezteti hatását és nehezítheti életük egyes területeit, keressék a változások okát, hiszen a bolygó nevelő hatással bír életünkre, a nehézségek által tudjuk felismerni és értékelni dolgainkat!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók most nem igazán érzik jól magukat a bőrükben, munkájuk, munkahelyük miatt belső feszültség és nyugtalanság feszíti őket, ezért aztán környezetükkel szemben is kevésbé toleránsak. Ugyanakkor terveikben, anyagi ügyeikben pozitív változásokat indíthatnak, a Merkúr támogató hatására most jól átlátják eldöntendő dolgaikat és képesek meghozni a helyes döntést. Életükben komoly fordulat, változás várható, ne féljenek tőle, pozitív végkimenetellel számolhatnak, igaz ugyan hogy most komoly dilemmát okoz, hogy miről mondjanak le az ügy érdekében, nehéz az áldozathozatal, de sokkal jobban járnak, ha ezt maguk határozzák meg, mint ha belekényszerülnek a sors által rájuk kényszerített veszteségre!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok most mindenhol feltalálják magukat, akár zömében munkával, akár pihenéssel töltik az augusztust. Terveikkel és anyagi ügyeikkel kapcsolatos dolgaikban viszont legyenek most óvatosak és ne ragaszkodjanak saját elképzeléseikhez, beszéljék meg párjukkal, bizalmas barátjukkal mielőtt ilyen ügyekben döntenek, ellenkező esetben nem várt, kellemetlen fordulatokkal és nem várt veszteségekkel fognak szembesülni. Párkapcsolatuk most feszültebb, mint máskor, ne provokálják párjukat, hiszen ezzel a saját életüket is könnyítik. Hivatalos, jogi és peres ügyeikben pozitív fordulat várható, de azért ne kísértsék Fortunát, az ő türelme is véges!

Bak (december 22. – január 19.)

Lehetősége lesz arra, hogy jobban megfogalmazza magának is céljait, törekvéseit. Ez szinte a legfontosabb, ahogy a nyelvünk is megfogalmazza, valaki "kép-es" valamire, vagyis a gondolataiban már tudja, látja, mit szeretne csinálni. Ha megvan a kép, már könnyebb a megvalósítás is. Érdemes lenne most tanulnia, akár tanfolyamra is elmenni, igazán nyitott most az új ismeretekre, helyzetekre. Akár külföldi munkát is vállalhatna, ha csak rövid időre is, meglepően sokat tanulna. Azonban jól gondolja át mindezt, ne hamarkodjon el semmit, nyugodtan válogasson az ajánlatok között és hagyja megérni a helyzeteket. Ne most vásároljon nagyértékű háztartási gépet vagy háziállatot, hosszútávon beigazolódna, hogy rosszul választott. Halassza most el ezeket a döntéseket!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Igazi társas hónappá válhat az augusztus, rengeteg esemény és barát vár önre! Kiváló alkalmak adódnak új emberek megismerésére is, jópár közülük igen hasznos kapcsolattá válhat, sőt talán még új barátság is kialakulhat. Munkájához is rengeteg segítséget kaphat, remek ötletek juthatnak eszébe, kiváló új tervek kovácsolódhatnak. Vigyázzon azonban főnökeivel, most hajlamos lesz lazán kezelni a tekintélyt és ez sértődéshez vezethet. Lehetnek olyan pillanatok is, amikor szívességet vagy akár pénzt kérnek öntől. Jól gondolja meg, mert most önzetlenül kell adnia, annak bizonyossága nélkül, hogy visszakapja, amit ad.
Párja munkájában is várhatók változások, most remek érzékkel tudja őt támogatni. Otthon is igyekezzen fesztelenül, kedvesen viselkedni, ne morogjon minden semmiségen!

Halak (február 19. – március 20.)

Kellemes, nyugodt hónap várhat önre, feltéve, ha elfogadja, hogy most nem szabad pörögnie vagy az eseményeket görcsösen hatjatnia. Most belülre, önmagába kellene figyelnie, mert ideje letisztázni magában kapcsolatokat. Most érdemes számot vetnie, mit lenne érdemes lezárni az életében és könyebben, a tanulságokkal megerősödve továbblépni. Ne tűzzön ki azonban még célokat, most a Merkúr támadása miatt nem tudna jó döntést hozni, hajlamos lenne csak az anyagi szempontokat nézni, holott önnek az érzelmek is nagyon fontosak. A Halakság lényege, hogy "lubickoljon" az érzelmekbe, és azokat a maga romantikus, álmodozó módján többször átélje. Igyekezzen kellemes emberekkel beszélgetni, és figyelni, merre terelgetik életét az események.

.