Horoszkóp 2010. december

2010.12.01. 16:54

Az Oroszlánok szívesen vállalják fel az évzáró bulik szervezését, a Vízöntőknek pedig itt az idő egy régóta halogatott döntés meghozatalára!

Kos (március 21.-április 19.)

Talán már elkezdte a karácsonyi lelkes bevásárlást és készülődést! Ha még más ügyek és tervek kötik le figyelmét, igyekezzen ezeket mielőbb lezárni, ne vigye át őket a következő évre. Anyagilag nagyon figyeljen arra, hogy csak olyan döntéseket hozzon, ami másoknak is jó, nehogy önzőségen kapják önt! Hallgassa meg most jobban, mit szeretnének a környezetében élők, nagyon érdekes felfedezések és beszélgetések várhatnak önre. Új célokat is találhat ez által, melyekbe lelkesen belevetheti magát. Munkájában most több utazás vagy tanulás várhat önre, vállalja el, nagyon fogja élvezni! Otthonában igyekezzen megteremteni az ünnepi hangulatot, de úgy, hogy mindenki őszintén örülhessen

Bika (április 20.-május 20.)

Nem várnak önre sorsfordító események ebben a hónapban, sőt, talán olyan élethelyzetek sem, amelyben önnek kell feltétlenül és azonnal döntenie. Olyan eseményekre számíthat inkább, melyeknek nem ön a kezdeményezője vagy részese, de közvetett módon önt is érintik. Úgy is mondhatjuk, most mások életéből szerezhet tapasztalatokat, melyeket később felhasználhat. Fontos, hogy otthon nyugalom legyen, tegyen meg ezért mindent. Kerüljék a nagyobb kiadásokat, most apró figyelmességekkel szilárdíthatják meg otthonuk érzelmi erősségét. Ez olyan hátteret ad önnek, amivel könnyebben veszi a munkahelyi apró kellemetlenségeket is. Párjának vagy más ismerőseinek remek anyagi tanácsokat tud most adni.
 
Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek akkor élik meg legkönnyebben életük eseményeit, ha december hónapban nem saját elképzeléseik kivitelezésén fáradoznak, hanem másoknak segítenek. Nehézségeik persze így is adódhatnak, meg kell dolgozniuk a közös sikerért és végül kénytelenek lesznek levonni a konzekvenciát, hogy sokkal jobb az éppen kínálkozó lehetőségeket megragadni, semmint csökönyösen ragaszkodni olyan elképzelésekhez, amibe most bizony beletörik a bicskájuk. Bízzák magukat kicsit most a sorsra, ez több önismeretet, a napi események komolyabb átgondolását várja el Önöktől, de olyan távlatokra, emberekre, kapcsolatokra nyithatja rá a szemüket, amire maguktól nem is gondoltak volna és végső soron az új évet, új lehetőségekkel, más elképzelésekkel kezdhetik!

Rák (június 21.- július 22.)

A Rákok is készítenek egyfajta számadást magukban az év végén és ennek bizony lesznek olyan pontjai, amelyek nem töltik el nyugalommal, bármennyire is szeretni túllépni rajtuk. A Vénusz bolygó hatására most nyugodt, békés Karácsony ígérkezik, csak rajtuk múlik, hogy az elmúlt eseményeknek a pozitív vagy a negatív hozadékait hangsúlyozzák, hiába kezdődik most az új év, nem most van itt a világrengető tervek és változások magvalósításának ideje! Foglalkozzanak mos tényleg csak magukkal, gondoljanak azokra a dolgokra, eseményekre amelyek – még ha néha keserves tapasztalatok árán is – de komolyan töltetet hoztak életükbe. Most itt az ideje kicsit pihenni, a december inkább a lezárásról, semmint az újrakezdésről szól, adjanak időt maguknak és élvezzék a csendet, a nyugalmat, valamint családtagjaik, szeretteik és azok társaságát, akikkel szívesen töltik az ünnepet!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Az Oroszlánok nem csendes ünnepre vágynak, ők bizony szeretik a Karácsony minden hozadékát a fényt, a csillogást, az ajándékokat és a társaságot. Élvezik a sürgés-forgást maguk körül és ők azok akik szívesen szervezik a munkahelyi évzáró, szilveszteri bulikat is, hiszen a december elengedhetetlen kellékének tartják. Hajlamosak most kicsit felületesen kezelni emberi kapcsolataikat, vigyázzanak az elért eredmények, sikerek ne vakítsák el őket, vegyék észre azt is, hogy ebben másoknak, szeretteiknek vagy munkatársaiknak mekkora szerepe van, hiszen nem érdemes az évet úgy zárni, hogy komoly csalódást okozzanak másoknak, próbáljanak kicsit empatikusabbnak lenni és áldozatot hozni azokért akiknek jelenlegi életükben komoly szerepe és jelentősége van!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzeknek rengeteg feladat jut az év utolsó napjaira is és ettől bizony oda a nyugalom, hiszen folyamatos késztetést éreznek arra, hogy naprakészek legyenek és ne maradjanak el sem munkahelyi feladataikban, sem az otthoni teendőikben. Ha tehetik beszéljék meg előre párjukkal, családjukkal, hogy a Karácsony csak akkor hoz Önöknek is nyugalmat és békét, ha számíthatnak a segítségükre és támogatásukra. Ha valamikor most igazán el kell fogadniuk, hogy nemcsak akkor tökéletes valami, ha maguk oldják meg, nyugodtan bízzanak kisebb nagyobb feladatot másokra is! A Plutó kedvező hatására, most lezárhatják életük azon fejezeteit, amelyek nem segítik vagy egyenese hátráltatják Önöket, nincs is erre jobb időszak, mint az év végi önmagunkkal történő számadás!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Sikeres, szép időszak köszönt a Mérlegekre december havában, ha úgy érzik vannak tisztázatlan lezáratlan ügyeik, itt az ideje, hogy rendbe tegyék azt, ne tartogassanak sem félreértésből, sem másból adódó kapcsolati problémákat, zárják le, ne vigyék át az elkövetkezendő évre! Mivel a Szaturnusz most hosszabb ideig a Mérleg jegyében áll, elkezdődnek és lezárulnak életükben olyan dolgok, aminek a hatása hosszabb időre, szól, szólt. Érdemes átgondolni és profitálni a tapasztalatokból, minden eseménynek van hozadéka, kihatása életünkre, csak rajtunk múlik mit vagyunk hajlandóak ebből észrevenni és tapasztalatait beinvesztálni életünkbe, hogy máskor, máshol esetleg mással ne kövessük el, az egyszer már elkövetett hibákat!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegyében áll most a Vénusz, ezért életükben most kiemelt szerep jut az anyagiaknak és/vagy a szerelem, párkapcsolat kérdésének. Ezzel a két meghatározó életterülettel kapcsolatos események nehezítik vagy könnyítik napjaikat. Most kicsit soknak érezhetik mások problémáit és ennek megfelelően nem is mindig sikerül türelemmel lereagálni a sok rájuk zúdított problémát, viszont utólag ez komoly lelkiismereti problémát okozhat, hogy nem tudtak-e volna mégis több segítséget nyújtani. A Plutó hatására komoly változások készülődnek életükben, ne féljenek most áldozatot hozni ezért, önként vállalt lemondásaikat megjutalmazza, visszatéríti önöknek az élet, amit viszont próbálnak megtartani, arról előbb-utóbb kénytelenek lesznek mégis lemondani a sors fintora által!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Boldog születésnapot kívánunk! Izgalmas hónap vár önre, kérdés, hogyan éli mindezt meg. Azt javasoljuk, vegye elő higgadtságát, nyugodtságát, nehogy azon kapja a fejét, hogy családja érdekében kell más emberekkel vitatkoznia. Felszínre kerülhetnek most nézeteltérések, esetleg sérelmek is, de mindezekre van higgadt megoldás is. Mindkét fél igazát képes most meglátni és megérteni, és ezek fényében igazságos döntéseket és lépéseket tud meghozni. Munkájában ne akarjon most karriert építeni, azt talán a következő hónap feladata lesz. Érdemes inkább minél több időt otthonában, családja körében tölteni, nagyon szép pillanatok várnak önre!

Bak (december 22. – január 19.)

Otthonából, családja köréből olyan események indulhatnak el, amelyek később befolyásolhatják az ön vállalkozását, vágyait, céljait, talán egy régi álom megvalósulásában segítik önt. Beszélgessenek erről sokat, mert anyagi értelemben is kedvező döntés születhet. Nagyon fontos, hogy semmiképp ne döntsön egyedül, az ön képessége abban rejlik, hogy másokkal együtt fogalmazzák meg azt a célt, amit aztán ön kitartóan, módszeresen megvalósít. Kicsit lépjen ki a hétköznapok rohanásából, nézzen körül ismerősei, barátai között, meglátja, kinek mire van szüksége. Ha tud, segítsen, most nagyon fontos lehet nekik az ön állhatatossága, kitartása.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Igen kedvező fényszögek segíthetik ebben a hónapban, bár ez sajnos nem garantálja azt, hogy az ön számára ne tartogatna a sors nehézségeket vagy konfliktusokat. Nagyon jó megérzései lehetnek pénzügyeiben, hozzon meg most régóta halogatott döntést, akár fogyókúra, ingatlan eladás, nagyobb vásárlás terén, jól fog dönteni. Munkájában adódhatnak kellemetlen percei, de most ne vitatkozzon. A Neptún abban segíti, hogy belátóbb, áldozatkészebb legyen. És ez most, az ünnepek előtt talán nem is baj! Otthonában kellő lendületet kap most arra, hogy befejezzen, lezárjon dolgokat, sőt nagyon hasznos ez az időszak új ismeretek megszerzésére, tanulásra, kirándulásra, nagy beszélgetésekre. Keresse mások társaságát, szánjon több időt az együttlétekre, nagyon fogja élvezni!

Halak (február 19. – március 20.)

Kiemelt fontosságot kap most életében a külvilág. A Halak jegyében tartózkodó Jupiter, együttállásban az Uránusszal viszont nem a feltétel nélküli áldozatvállalásban segíti, hanem a dolgok jobb megértésében. Most jobban ráérezhet a mélyebb igazságokra, arra, mi is motiválja környezetét, barátait, családját. És most jobban tud segíteni is, hogy mindezek a lehető legjobban alakuljanak. Különös, szinte szokatlan ötletekkel, megoldásokkal állhat elő, sőt, most többször érezheti úgy, hogy sokkal önállóbban képes cselekedni is. Ne halogasson, ha úgy érzi, lépjen! Ha kell, vállalja fel a konfliktusokat is, de igyekezzen diplomatikus, nyugodt megoldást találni. Nagyon sok régi félreértés és sérelem rendeződhet most. Milyen szép lenne, ha karácsonyra igazán megbékélve ülnék körbe a családi asztalt!

.