Horoszkóp: 2010. november

2010.11.01. 12:16

A Szüzekre mély és gondolatébresztő beszélgetések várnak, a Bakok szexuális életükben újdonságokra vágynak és ezt alkalomadtán meg is valósítják.Kos (március 21.-április 19.)

A Kosokat novemberben Ámor nyilai messze elkerülik, romantikus elképzeléseik, kísérleteik kudarcba fulladhatnak, a szerelmes légyottjaik nem az elképzeléseik szerint alakulnak. Ha vállalkozása van, novemberben nem várt nehézségekbe ütközhet. Újító elképzeléseivel, változtatási szándékaival várjon még pár hetet. A családon belül e hónapban egyértelműen az Ön akarata, elképzelése lesz a nyerő. A testvérével elképzelhetőek kisebb összetűzések, nehezen jutnak közös nevezőre. Ha munkába megy vagy egyszerűen kimozdul, szánjon a szokásosnál több időt a közlekedésre, könnyen előfordulhat, hogy elszalasztja a buszt, vonatot vagy leereszt a bicikli kereke.

Bika (április 20.-május 20.)

A Bikák számára nem lesz egy könnyed időszak a november, nehezen találják majd a helyüket. Különösen figyeljenek most oda, hogy munkájukban, munkahelyükön ne hibázzanak, ez a továbbiakra nézve ugyanis, akár állásuk, kenyérkeresetük elvesztését is jelentheti. Ne törje most a fejét komoly terveken, sem a Merkúr, sem a Neptún hatása nem segíti most ebben és bizony, ami most könnyen kivitelezhetőnek látszik, arról a későbbiek folyamán kiderülhet, hogy túl rózsaszínű volt az a kép, amiben hittek a valós tényekhez képest. Újabb ötleteivel, elképzeléseivel, esetleg kérésével ne most kopogtasson másoknál, ha csak nem akar csalódni, most önmagát sem fogja tudni sikeresen képviselni, nemhogy másokat, adjon időt magának is, olyan dolgok hozhatják a megoldást, amire most még nem is gondol, ha nyitott lesz rá és nem ragaszkodik megrögzötten a saját akaratához, észre fogja venni a lehetőséget!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ha jól akarja érezni magát novemberben, akkor próbálja mások céljait segíteni. Most kellő érzékenységgel rendelkezik ahhoz, hogy észrevegye, hogy családjában, környezetében kinek mire van szüksége, de ne essen abba a hibába, hogy a saját elképzelései szerint nyújtson segítséget, még akkor sem, ha többnek vagy jobbnak gondolja saját verzióját! Ebből adódóan ugyan szembesülhet némi belső feszültséggel, érezheti úgy, hogy nem teljesen úgy vagy azt szerette volna tenni, amit kértek, elvártak, de higgye el, ellenkező esetben barátaival, környezetével keveredne komoly vitába, összeütközésbe. Végül legyen óvatos a közlekedéssel, sportolással, nagyobb körültekintésre van szükség, hiszen a Mars hatására fokozottan balesetveszélyes lehet ez hónap!

Rák (június 21.- július 22.)

Ismét barátai kerülnek gondoskodása középpontjába, remek alkalmak adódhatnak arra, hogy meghallgasson másokat. Ha kell, most kiválóan tud segíteni és támogatni, de azért nagyon figyeljen is közben, mert önnek fontos információkat, híreket is hallhat, amiket fel tud majd használni. A Jupiter támogatást nyújt abban, hogy jól érezze most magát közösségekben, élvezettel vegyen részt munkájukban, és segítsen másokon. Ismerkedjen, szerezzen új ismereteket, és lássa meg a dolgok mélyebb összefüggéseit. Véleményét azonban nagyon tapintatosan közölje, könnyen megbánthat másokat, és most nem képes igazán felmérni, meddig mehet el. Inkább figyeljen, tanuljon, ismerjen meg új dolgokat. Olvasson történelmi regényeket, nagyon fogja élvezni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Sok minden lezárulhat most az életében, de ott van az újrakezdés lehetősége is. Közvetlen környezetéből most nem kap támogatást, sem megértést, sok félrehallással, elértéssel szembesülhet. Mielőtt felesleges vitákba menne bele, hallgasson kicsit belső megérzéseire, a Hold kiválóan segíti ebben. Ha ezek után is elszántan meg akar valósítani valamit, ám tegye! A Mars lendületet és energiát ad most, de egyben kiélezheti a családi vitákat is. Döntsön nyugodtan, higgadtan, mert döntése most hosszútávra szól. Lehet, hogy párkapcsolata szakítással végződik, esetleg eddigi hobbija vagy valamilyen más tevékenysége fejeződik be. Most nem tud lemondani másokért, ne is erőltesse, önnek most olyan dolgot kell tennie, vagy legalábbis elkezdenie, amiért felnéznek majd önre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Harmóniában lesz az a kép, amit a környezet gondol önről és az a kép, amelynek saját magát látja. Környezet, családja kellemes perceket szerez önnek, igen mély és gondolatébresztő beszélgetések várnak önökre. Élvezni fogja! Mégis úgy érezheti, hogy pont ők akadályozzák most önt, vagy pedig nem értenek egyet elképzeléseivel, nem is támogatják önt. Lehet, hogy nehéz lesz elismernie, de valahol most nagyon jó, hogy óhatatlanul is türelemre intik. Talán arra késztetik, hogy fellángolás helyett alaposabban gondolja át, amire készül. Vegye tekintetbe a körülményeket és a következményeket is. Meglátja, rájön, hogy jobb megoldást is találhat! Takarítsa ki életéből azokat a dolgokat, személyeket, akik nem szorulnak a segítségére, nem okoznak szórakoztató és hasznos perceket!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nem várhatók a hónapban szokatlan vagy sorsfordító események. Figyelmét most leginkább otthona, környezete felé fordítja, nagy kedvteléssel csinosítgatja lakását, vagy akár elkezdhet készülődni az ünnepekre. Lelkesedése néha túlzó lehet, igyekezzen tartózkodni a nagyobb anyagi kiadásoktól, nem biztos, hogy a legjobb ajánlatot kapja. Nagyszerű ötletei lesznek az ajándékokra is, valahogy könnyebben kitalálja, ki mire vágyik. Vágyaiban többször érezheti úgy, hogy változtatna, de nem kap sehonnan sem támogatást. A Plútó most a kereteket mutatja meg önnek, azt a teret, amelyen belül ön szabadon dönthet. A döntést csak később hozza meg, amikor már elfogadta a szabályokat. Minden változás sorsfordító, készüljön fel rá!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpióknak boldog születésnapot kívánunk! Érdemes a hónap eseményeit figyelniük, hiszen amit most átélnek, útmutatásul szolgálhat számukra következő életévük során. A Nap Vénusz együttállás miatt komoly szerepet kapnak életükben az anyagi dolgok és érdemes figyelni, ha most veszteségekkel, váratlan kiadásokkal szembesülnek, akkor erre a következő életévük során is fokozott esélyük van, de amennyiben most sikerül áthidalniuk, megoldaniuk a veszteségeket, hasonló módon lesz erre lehetőségük az év során is. Szingli Skorpiókra az év során ráköszönthet a mindent elsöprő, nagy szerelem, házas Skorpiók viszont a szokásosnál nagyobb kísértésnek lesznek kitéve és, ha nem döntenek helyesen ez akár házasságuk végét is jelentheti, most ne kockáztassanak, ne kezdjenek kalandokba! A megoldást sokszor a kapcsolataik jelenthetik, a kapcsolati tőkét tudják majd felhasználni, kamatoztatni, ha segítségre lesz szükségük!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A családján belül e hónapban az Öné az utolsó szó. Elképzeléseit most érdemes megosztania a családtagjaival, támogatni fogják terveit, akarata nyitott kapukra talál. Romantikus énje előtör, kellemes perceket tölthet a párjával. Kedveskedjen neki, lepje meg apró ajándékokkal, vigye ágyba a reggeli kávét, használják ki az ősz utolsó napsugarait egy kis sétára kéz a kézben. Ha változtatásokat szeretne a közvetlen környezetében, itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen. Most megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő bútort, lakberendezési cikket, műszaki eszközt vagy éppen a megfelelő szakembert az aktuális javításokhoz. Itt az ideje autóját átnézetni, az aktuális szervizelést elvégeztetni!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok szerelmi életében hirtelen változás következhet be, új szerelem robbanhat be az életükbe vagy éppen régi kapcsolatukban jutnak komoly elhatározásra. Szexuális életükben újdonságokra vágynak és ezt alkalomadtán meg is valósítják. A családjukban most a szokásosnál többet hallatják a hangjukat, meghitt, tartalmas beszélgetésekre kerülhet sor az őszi estéken. A testvérükkel e hónapban nem mindenben értenek egyet, kisebb összezördülések előfordulhatnak. Ha változtatásokat terveztek a lakásban, halasszák el a megvalósítást pár héttel, ha mégis belekezdenének, egyik nehézség után jönne a következő akadály. Autóján, biciklijén végezze, végeztesse el a szükséges karbantartásokat, nehogy cserbenhagyja útközben. Legyen a megszokottnál körültekintőbb a közlekedésben, induljon el inkább picit korábban a munkahelyére vagy éppen a buszmegállóba!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntőkből a novemberi ősz romantikus énjüket hozza elő, nincs is annál jobb, mint párjukat meglepni egy kis aprósággal, akár szerelmes kis üzenetekkel, cetlikkel, egy szál virággal, édes kettesben sétálni az őszi napfényben és utána összebújni a meleg takaró alatt. A családjukon belül most könnyen keresztül viszik az elképzeléseiket, az akaratukat, bár nem mindig fogalmaznak családtagjai számára elég érthetően, többször el kell mondaniuk, magyarázniuk, hogy mit is szeretnének. A Vízöntők e hónapban késztetést éreznek, hogy változtassanak környezetükön, csinosítgassák lakásukat, új lakberendezési cikkeket szerezzenek be vagy éppen felújítsanak, átalakítsanak valamit, elképzeléseiknek e téren az anyagiak szabhatnak határt!

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára barátaik vagy azok a közösségekben betöltött szerepük kap most komolyabb jelentőséget, de vigyázat, ez nem feltétlenül pozitív dolgokat jelent, nehézségeik, problémáik is adódhatnak ezzel kapcsolatban! Egyedülálló Halaknak most a társnélküliség komoly önbizalmi zavarokat hozhat, házas Halaknak viszont a házasságukban merülhet fel a szabadságvágyuk fokozott igénye! Munkájukban, vállalkozásaikban most segítik őket a csillagok és így bizony nem lesz nehéz tovább tervezni a jövőt, hiszen az eredményektől, elismerésektől szárnyat kapnak, ne törjön meg ez a lendület, bátran merjenek tovább tervezni, tovább lépni! Most a közös megoldásokat segíti a sors, munkatársukkal, családtagjaikkal együtt most sok mindenre képesek, ha azonban csupán saját érdekeiket, akaratukat tartják szem előtt, komoly változásokkal kell számolniuk a továbbiakra vonatkozóan!

Készítette: Galankó Márta - Kiss Edina - Lukács Mónika

.