Horoszkóp – 2010. szeptember

2010.09.01. 12:24

A Mérlegek a nap 24 órájából, most lehetőleg minél többet járjanak nyitott szemmel, a Nyilasok életében pedig az erotika és érzékiség kap fő szerepet.  

A Mérlegek a nap 24 órájából, most lehetőleg minél többet járjanak nyitott szemmel, a Nyilasok életében pedig az erotika és érzékiség kap fő szerepet.
 

A Mérlegek a nap 24 órájából, most lehetőleg minél többet járjanak nyitott szemmel,  a Nyilasok életében pedig az erotika és érzékiség kap fő szerepet.

Kos (március 21.-április 19.)

Váratlan, mégis örömteli események várnak önre, amit elsősorban barátainak köszönhet. Általuk kerülhet olyan emberekkel kapcsolatban, akik segítségére lesznek tervei megvalósításában, vagy csak egyszerűen nagyon jó tippeket, ötleteket hall tőlük. Használja ki a lehetőségeket, most nagyon sokat tanulhat! Örökséggel, örökösödéssel kapcsolatosan adódhatnak kellemetlen percei, esetleg régóta húzódó családi ügy nyer most az ön számára nem túl szimpatikus megoldást. Fogadja el, mert hosszútávon mindenki számára ez lesz legjobb! Közösségek, egyesületek felé most nyitott, ha van kedve, lépjen be nyugodtan, itt igazán kiélheti alkotó, létrehozó energiáit!

Bika (április 20.-május 20.)

Kicsit hajlamosabb lesz elvonulni, magányosan tölteni pár órát, most fontosnak érezheti, hogy alaposan átgondoljon dolgokat, szituációkat. Vonuljon félre, érdemes! Most praktikusan látja a dolgokat, elszántan és céltudatosan halad a megoldás felé. Kedvező időszak jön utazásra, tanulásra, akár tanulmányi utakra, használja ki, sokat tanulhat! Munkájában változás várható, de ez inkább az ön szemléletében nyilvánulhat meg. Rájön arra, hogy nem érdemes mindenáron a határokat feszegetni, hisz keretek nélkül szétfolynak a dolgok és ön is jobban szereti, ha tudja, mihez viszonyuljon. Komótosan, figyelmesen szemlélje az eseményeket, most minden önnek dolgozik, bár a tanulságokat később fogja igazán megérteni. Óvatosan kezelje a pénzügyeket, ha pénzt kap, ne költse el, később még fontos lesz ez az összeg!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek most jobban teszik, ha otthonukban nem veszik elő a messze földön híres mindent megmagyarázó stílusukat. Ezúttal nem járnának sikerrel. Inkább hallgassanak és tanulják meg kimondani párjuknak, családtagjaiknak egyszerűen csak azt az egy mondatot körítések nélkül, hogy „Igen, igazad van!”. Szerelmi életük a megszokottnál nagyobb lángon éghet, párkapcsolatban élőknek viharos párnacsatákban lehet részük, az egyedülállók pedig járjanak nyitott szemmel, eljött az idő, hogy szerelembe essenek!  A hónap elején szülötteket szerencse kíséri, ha most céljaik megvalósítására tesznek lépéseket. Merjenek bátrak lenni hivatásukban is, jó döntéseket fognak hozni.A hónap második felében szülötteknél elképzelhetőek most munkahelyi összezördülések, konfliktusok, változások. Nem árt, ha az Ikrek ebben a hónapban esetleg régóta hallogatott problémájával felkeresi az orvosát!

Rák (június 21.- július 22.)

Az ősz első hónapjában úgy érzik a jegy szülöttei, hogy bizony a családi élet nehézségekkel jár, a családtagjaiktól néha alig jutnak levegőhöz. Ezen a nehézségen viszont könnyen felülkerekednek, rendezik a házon belüli problémáikat kiváló meggyőző képességűknek, racionális érvelésüknek köszönhetően. A szerelmi életük most nem úgy alakul, ahogy elképzelték. Párkapcsolatban élőknél kisebb súrlódások várhatóak, az egyedülállók nem számíthatnak arra, hogy Ámor nyila szeptemberben eltalálja a szívüket. A hónap elején születtek hajlamosak lesznek most az álmodozásra, világmegváltó gondolatokra, a megvalósítás ideje ehhez viszont még nem most jön el. A munkahelyükön elképzelhetőek olyan változások, események, amit a szokásosnál nehezebben emésztenek meg. Ha egészségügyi problémájuk adódna, most itt az idő, hogy utána járjanak, kivizsgáltassák magukat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Az Oroszlánok használják ki a szeptembert arra, hogy minél több időt töltsenek a kedvesükkel, kényeztessék a párjukat, igazán örömteli pecekben lesz részük. Az egyedülálló Oroszlánokra is rámosolyoghat a szerencse, most könnyen szerelembe eshetnek. A jegy szülöttei szembesülnek e hónapban azzal, hogy az elképzeléseik a világról nem azonosak a valósággal, a földön járni, élni bizony nem mindig könnyű, az út akadályokkal, nehézségekkel tarkított. Ennek ellenére ne csüggedjenek, egy igazi Oroszlánnál a megtorpanás csak átmeneti állapot. Munkahelyükön bekövetkezhet olyan esemény, aminek csak később érzékelik és értékelik pozitív fejleményeit. A hónap elején szülötteknek most van esélyük keresztülvinni akár régóta dédelgetett céljaikat, a hivatásukban is kedvező fordulat állhat be. Amennyiben egészségügyi problémáik jelentkeznének, abból hamarosan fel is gyógyulnak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek továbbra is érezhetik a Merkúr támogató hatását, támaszkodjanak nyugodtan rá, komolyabb dolgok tervezésének vagy áttervezésének, komoly szellemi feladatok megoldásának is nyugodtan lássanak neki. Komoly változás jöhet most életükben, ha odafigyelnek látják is a sors jeleit, hogy miről kell lemondaniuk vagy milyen irányba kell indulniuk a közeljövőben. Nincs értelme halogatni a változtatást, ami így is, úgy is bekövetkezik, de sokkal jobb érzéssel tölti majd el őket, ha ezt saját elhatározásukból teszik és nem kényszerből viselik el. Érdemes most új tanulmányokba kezdeniük, új lehetőségek, sőt az ismeretségek alapján olyan új kapcsolatok kialakulását ígérik a bolygók, ami pozitív kihatással lesz a későbbiekben jövőjükre!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek szeptemberben úgy érzik, hogy szeretnének minél több időt egyedül tölteni, most a családban betöltött szerepek, feladatok fárasztják őket. Ugyanakkor partnerükkel igazán szenvedélyes perceket élhetnek át, amiben talán már régen volt részük. Az egyedülálló Mérlegek a nap 24 órájából lehetőleg minél többet járjanak nyitott szemmel, bárhol felbukkanhat az első látásra szerelem! A jegy szülöttei most kimondottan álmodozós korszakukat élik; szebbnek, jobbnak látják a világot a valóságnál. Ha netalántán egészségügyi problémáik merülnének fel, amilyen gyorsan jön a betegség, olyan gyorsan el is múlik. A munkahelyükön bekövetkezhetnek váratlan események, kisebb konfliktusok, de később belátják majd, hogy alapvetően ezek kedvező változást hoznak az életükben!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók életében olyan események történnek, amik komoly változást hoznak majd életükbe, akár olyan szerződések aláírására kerülhet sor, ami munkájukban vagy életük egyéb területén jelent fordulatot. A Neptún hatására ugyan úgy érezhetik, hogy nem mindenben teljesül az elképzelésük, akaratuk, de ha átgondolják a dolgokat a jelentős kérdésekben lehetőségük lesz komoly kompromisszumok nélkül változtatniuk. Döntsék el miről hajlandóak lemondani és akkor nem mások szabnak majd az általuk képviselt kérdésekben határokat! Az Uránusz –Jupiter együttállása miatt most nehezebben viselhetik a kötöttségeket, sokat segít, ha sikerülne akár pár napot is párjukkal kettesben, kiszakadva a mindennapokból, eltölteni!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok kicsit zűrösebb, eseménydúsabb hónapra számítsanak, kevés olyan helyzet adódik majd, amibe nem kell komoly energiát fektetniük. Feszítettebb munkatempóval számoljanak és a párkapcsolatuk sem lesz mentes indulatoktól. Ne próbálják akaratukat mindenáron kivitelezni, inkább figyeljenek az apróbb jelekre és előbb-utóbb körvonalazódik az az irány, amelyet a sors is támogat. Kisebb nehézségektől ne ijedjenek meg, ezek az akadályok csupán azért kerülnek eléjük, hogy kiderüljön mennyire komolyak és eltökéltek elhatározásaik. A szerelemben most nem az érzelmek dominálnak, az erotika és az érzékiség kap főszerepet, de ha nem akarják, hogy társuk elhanyagolva érezze magát, nem kellenek nagy szavak, pár apró gesztussal is éreztethetik kötődésüket!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok most komoly előrelépést tehetnek, munkájukban elismerésre számíthatnak, de ez a továbbiakban csak akkor jelent kellő motivációt, ha nem feltétlenül várják el ennek anyagi vonzatait is. Kapcsolataik a hónap során komoly segítséget jelenthetnek, ezért ha szükségét érzik, nyugodta vegyék fel a telefont és kérjenek információt, segítséget! Házas vagy tartós kapcsolatban élő Bakok, most nehezen viselik a kötelékeket és inkább a munkába menekülnek, egyedülálló Bakok viszont most kötelezhetik el magukat, ők most a szingli életformát élik meg tehernek, kiszolgáltatottságnak. Hosszú távú céljaikról ne most döntsenek, a most bekövetkező változások rengeteg kockázatot jelentenek a jövőre nézve!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Barátságos, nyitott természete, rugalmas gondolkodása most nem várt akadályokkal találkozhat. Lehet, hogy párja tanulmányai vagy utazása miatt több lemondást várnak el öntől vagy gyermekeiért kell most erőn felül tennie, esetleg a szerelemben érzi úgy, hogy mindent ad, mégis kevés. Érzelmei sem támogatják, ragaszkodást, stabilitást sugallnak, ön mégis szabadulna ettől, szabadsága érdekében. A legjobb az, ha nyugodtan felkészül erre, és megpróbálja háttérbe szorítani saját akaratát. Nem lesz könnyű, és cserébe csak annyit ígérhetünk a csillagok nevében, hogy valahol rájön arra, mennyire nagyszerű dolog adni. Tegyen eleget jókedvűen, barátságosan a kéréseknek, a Jupiter biztosítja, hogy kamatostul kapja ezeket vissza. Hamarosan belátja, hogy mindez saját céljai valóra váltásában lesz igazán nagy segítség!

Halak (február 19. – március 20.)

Bár a Halak kimondottan jól tudja más céljait átvenni és támogatni, úgymond "feloldódni" más emberekben, most mégis arra bíztatjuk, hogy saját céljaira koncentráljon. Meglepő ötletek, nagyon jó megoldások jutnak eszébe, és képes lesz ezeket most kicsit lazábban, "vagányabbul" kezelni sőt megoldani. Az Uránusz felerősíti önben a másokra figyelést is, kiváló tanácsokat adhat szeretteinek, barátainak. Azért vigyázzon, túl extrém dolgokat nem várhat el tőlük! Az Uránusz együttállása a Jupiterrel felerősíti, hogy mások hallgatnak Önre, kezelje komoly felelősséggel ezt a feladatot. A Hold kiváló ösztönösséggel segíti Önt, képes lesz a ráérezni dolgok mélyére. Családi viták várhatók, legalábbis kisebb félreértések. Azt tanácsoljuk, engedjen, most még nem tudja igazán meggyőzően képviselni saját igazát

 

.