Horoszkóp: 2011. április

2011.04.02. 10:00

A Kosok szűkebb környezetükben, családon belül találják meg az egyensúlyt, harmóniát. És a többiek?

Kos (március 21.-április 19.)

A Kosok szűkebb környezetükben, családon belül találják meg az egyensúlyt, harmóniát. Töltsenek ezért minél több időt a szeretteik körében, tervezzenek minél több közös programot! Élvezze együtt az élet örömeit a család apraja, nagyja! A testvérükre is szánjanak minél több időt; hívják fel, keressék fel! Elképzelhető, hogy most pont az Önök segítségére van szüksége; Önök azok, akik segíteni tudnak! Az esetleges családi jogi viták, hivatalos ügyek rendezésére is alkalmas az idő. A barátaikkal sajnos messze nem lesz a hónap során hasonlóan rózsás a helyzet. Úgy érzik, hogy nincsenek közös hullámhosszon, elbeszélnek egymás mellett. Ha nem muszáj, most inkább nem kellene erőltetni a közös programokat. Pénzügyi területen elképzelhető nem várt vagy nagyobb összegű kiadás.

Bika (április 20.-május 20.)

Kiválóan alkalmas lesz ez a hónap a minden átbeszélő, megbeszélő, tisztázó családi estékhez. Szavai most megértő „fülekre”, családtagokra találnak. Itt az idő, hogy tisztázzák az esetleges korábbi konfliktusokat, félreértéseket! A közlekedésben a szokottnál nagyobb figyelemmel vegyenek részt, nem árt egy kis fokozott óvatosság! Nézzenek körül elővigyázatosságból a zöld lámpánál is, figyeljenek mások helyett is! Márciusban kisebb feszültség várható a testvéri kapcsolatokban. Előfordulhat, hogy a testvérüknek segítségre lenne szüksége, de Önök most nem igazán tudnak az önfeláldozó, segítőkész testvéri szereppel azonosulni. Elképzelhető, hogy márciusban váratlan pénz áll a házhoz! Ez igazán jó hír az anyagi biztonságot szem előtt tartó Bikák számára.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A hónap alkalmas lesz a családjukat érintő esetleges jogi, hivatalos ügyek rendezésére. Most nem igazán fog meleg családi fészekre emlékeztetni otthonuk. A szokásosnál nehezebben sikerül megértetni magukat a családtagokkal, ami konfliktusokhoz, kisebb vitákhoz vezethet. Menjenek e viták elé és inkább számoljanak el tízig, mielőtt bármi sértőt mondanának a másiknak, később ezt amúgy is megbánnák! Forduljanak nagyobb figyelemmel a testvérük felé! Kérdezzék meg, hogy hogyan van, tudnak-e esetleg bármiben segíteni! Ez egyrészt nagyon jól fog emberileg esni; másrészt lehet, hogy pont Önök tudják megoldani egy esetleges problémájukat. Itt az idő, hogy a barátaikkal megtervezzék a közeli jövőt, a közös programokat, célokat!

Rák (június 21.- július 22.)

A Rákok a családon belüli esetleges jogi, hivatalos ügyek rendezését halasszák későbbre, most jelentős hátrányt, kárt szenvednének. A hónap során a családtagjaikkal meglepően jól működik a kommunikáció. Kellemes beszélgetésekben lehet részük, most bármit meg tudnak értetni szeretteikkel. Használják ki ezt a kedvező időszakot és legyen a jelmondatuk, hogy: „Ami szívemen, a számon!” Meglátják, hogy megkönnyebbülnek, ha kibeszélik az érzéseiket, gondolataikat, elképzeléseiket! Márciusban a baráti kapcsolataikban kisebb feszültségek várhatóak, nem mindenben értenek egyet. Legyenek most egy kicsit rugalmasabbak és ismerjék fel, fogadják el, hogy az nem feltétlen baj, ha különböző a véleményük, elképzelésük. A hónap során elképzelhető váratlan anyagi kiadás.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Az Oroszlánoknak áprilisban szinte semmi okuk nem lesz a panaszra, kellemes hónap elé néznek. Családi életükre a nyugalom, harmónia, kiegyensúlyozottság lesz a jellemző, szánjanak minél több időt a szeretteikre, a közös programokra, kikapcsolódásra! Eljött a nagy séták, kirándulások; közben a tartalmas és egyben vidám beszélgetések ideje, családtagjaikkal együtt töltött percek most teljesen feltöltik Önöket energiával. Anyagi területen legyenek óvatosak, elképzelhető, hogy olyan váratlan dologra kell pénzt feláldozniuk, amivel korábban nem számoltak. Az április új célok kitűzésére is alkalmas, akár a hivatásuk területén is, merjenek bátran tervezni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek áprilisban nem igazán érzik jól magukat a bőrükben, minden nehezebben megy majd a szokásosnál, most semmit nem lesz egyszerű megoldaniuk, keresztül vinniük. A megszokottnál jóval nagyobb erőkifejtés a konkrét eredmények látszata nélkül érzelmileg is megviseli a Szűzeket, ezért lehet, hogy most úgy érzik, hogy menekülnének a jelenlegi élethelyzetükből, egy feladat, egy szituáció elől. Túl soknak érzik a minden irányból érkező kihívásokat, megoldandó feladatokat. Ne csüggedjenek, tartsanak ki, a későbbiekben a most még negatívnak látott dolgok kedvező fordulatot vesznek, megtalálják a helyes utat. A nehezebb időszakokban a szeretteiből meríthet energiát, ezért igyekezzen amennyire lehetséges, a gondjait nem hazavinni, egy kicsit legalább otthon félre tenni. A közlekedésben próbáljon jobban odafigyelni, koncentrálni!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegeknek az április nehezebb hónap lesz az átlagosnál, nem igazán találják a helyüket a szűkebb közvetlen környezetükben, otthonukban, családjukban. Mielőtt vitákba bocsátkoznának inkább számoljanak el tízig magukban, maradjanak csendesen a háttérben okos enged alapon, mert ezzel talán megőrizhetik a családi békét ellenkező esetben kisebb-nagyobb családi viták, veszekedések várhatóak, amiből nem Önök kerülnének ki győztesen. Ha esetleg felmerült Önökben, hogy társadalmi, alapítványi, egyéb célokat támogatnának, tegyék meg, mert most jó helyre kerül a pénzük. Koncentráljanak ehelyett az élet más területeire, találjanak új célokat, feladatokat, hobbit, kössék le az energiáikat építő, alkotó jelleggel!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók viszonylag nyugodt hónap elé néznek. A közvetlen környezetükkel, testvérükkel harmonikusan, érzelmileg kiegyensúlyozottan alakul a kapcsolatuk, családon belül ugyan kisebb viták, viharok előfordulhatnak, de amilyen gyorsan ezek jönnek, mennek is. Most a megszokottnál nagyobb késztetést éreznek arra, hogy kimozduljanak, menjenek, mozogjanak, akár valami új dolgot kipróbáljanak. Itt a tavasz, a jó idő, hagyják ezt az energiát kitörni, töltsenek minél több időt a szabad levegőn mozgással! Ha ezt nem egyedül teszik, hanem társaságban, még jobban fog esni! Előfordulhat, hogy olyan alapvető változás történik most az életükben, amitől félnek, mert nem látják át a jelenlegi helyzetet. Ne aggódjanak, ez a változás pozitív fordulatot hoz!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok számára kedvezően alakul az április, könnyű most sikereket elérniük és elismeréseket bezsebelniük. Munkájukban a szokatlan, új megoldások ismertetésének most jött el az ideje, a Merkúr támogató hatására nem kell számítaniuk komolyabb akadályokra, támadásokra! Ugyanakkor legyenek céltudatosak, hiszen semmit sem adnak ingyen, hosszabb időbe telik, mire a megvalósításig juthatnak! Kapcsolataikban kisebb feszültségek adódhatnak, de ha szem előtt tartják, hogy nem próbálják minden áron másokra erőltetni saját akaratukat, hanem kicsit helyet hagynak a másoknak is, meglepően fogják tapasztalni, hogy a sors által felkínált variáció milyen kedvező fordulatot rejt!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak nem lesz egy nyugodt időszak az április és ezzel együtt a Húsvét időszaka. Úgy érzik egyre nagyobb terhelés alatt vannak és hiába próbálnak megfelelni, nincsen látszata a munkájuknak. Szerencsére most párjuk, családjuk komoly háttér országot jelent, nyugodtan bízzák most gondjaikat párjukra, szerelmükre! Gyakran érzik majd úgy, hogy szinte minden összeesküdött ellenük, de ne adják fel, sokszor csak elhatározásuk komolyságát teszteli a sors, így miután önmagukban kénytelenek átgondolni a megoldásokat, változtatásokat, könnyen szét tudják majd választani, hogy mi az amiért érdemes küzdeniük és mi az, ami nem éri meg a fáradtságot!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők két komoly területtel lesznek kénytelenek szembesülni április hónapban, egyrészt a törvény, igazság területén várhatóak események, ezért ne lepődjenek, ha hivatalos helyről levelet kapnak, de történhetnek olyan események is, aminek kapcsán saját kezdeményezésükre kénytelenek lesznek ügyvédhez fordulni, másrészt a történések megkérdőjelezik vagy megerősítik majd önbizalmukat. Házasságukra fordítsanak most kiemelt figyelmet, ami bizony nem is olyan könnyű, hiszen az Uránusz hatására most szívesebben töltenék idejüket barátaik társaságában, találják meg az arany középutat és beszéljék meg párjukkal, ha külön programot szerveznek, ellenkező esetben könnyen indulhatnak el életükben most olyan események, érzések, ami hosszabb távon a függetlenség felé visz!

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak életében most robbanásszerű változások indulhatnak, ami most ugyan félelemmel tölti el őket, de hosszabb távon olyan események, elhatározások kiváltója lehet, amit enélkül a változás nélkül sosem mertek volna meglépni. A Plútó ugyanakkor szenvedélyt is visz a hónap eseményeibe, ne próbálják meg elfojtani magukban érzéseiket, vegyék észre és használják ki lehetőségeiket, ha nem próbálnak meg mindent keretek közé szorítani, nem ragaszkodnak megrögzötten elképzeléseikhez, hanem kicsit úsznak az árral, izgalmas kaland veheti kezdetét! Páratlan Halak járjanak nyitott szemmel, a Vénusz és a Hold hatására ez a tavasz meghozhatja a várva várt szerelmet!

.