Horoszkóp: 2011. június

2011.05.30. 11:39

A Bikáknak nem ígérnek teljes nyugalmat júniusban a csillagok, a Bakok elképzeléseit, ötleteit most siker koronázhatja, a Szűzre harmonikus, mozgalmas napok várnak.

Kos (március 21.-április 19.)

A Kosok lendületes hónap elé néznek, de a Jupiter próbatétel elé állíthatja őket, vigyázzanak, nagy lesz a kísértés, hogy letérjenek a jog és törvény kínálta útról, de nem érdemes kockáztatniuk, ellenkező esetben komoly jogi huza-vona veheti kezdetét. A Szaturnusz átgondoltságra, óvatosságra int, most nem érdemes energiákat fektetni abba, hogy saját elképzeléseik szerint alakuljanak a dolgok, a végén ugyanis mindenképpen „légy kerül a levesbe”, most a kivárás sokkal jobb taktika, mint az akaratuk mindenáron való véghezvitele. Szingli Kosok életében egy komolyabb kapcsolat veheti kezdetét, az sem kizárt, hogy most fogalmazódik meg bennük a házasság igényének gondolata, házas Kosok viszont figyeljenek jobban párjukra, de ne hanyagolják el barátaikat sem, lassan itt az ideje a közös nyár esti, kerti sütögetéseknek!

Bika (április 20.-május 20.)

A Bikáknak nem ígérnek teljes nyugalmat júniusban a csillagok. Kapcsolatrendszerük, kommunikációjuk kerül most próbatételre, hiszen a mindig racionális döntéseiket, most átszínezik majd az érzelmek, legyen szó valakivel szemben érzett indulatukról vagy akár szeretetükről. Ne essenek túlzásokba, mind az elhallgatás, mind túlkommunikálás légzőszervi betegségeket hozhat! A Mars és Vénusz együttállás kicsit feszültté teszik, próbálják energiáikat a megszokott, bevált módon levezetni és mielőtt indulatból bárki letámadnának, számoljanak tízig, különben utólag megbánhatják a kimondott szavakat. A Neptún most áldozatokat kíván a Bikáktól, ugyanakkor mivel segítő fényszöggel teszi, nem is fog ez annyira nehezükre esni, megvan a kellő érzékenységük mások problémái iránt, így aztán még az is lehet, hogy önkéntes lesz a felajánlás!


Ikrek (május 21. – június 20.)

Boldog Születésnapot kívánunk az Ikreknek, életévüknek egy kedvező hónapja és várhatóan egy kedvező év elé nézhetnek. Munkájukban elismerésekre, sikerekre számíthatnak. Ugyanakkor legyenek óvatosak, próbáljanak a járt ösvényen maradni, a komoly változtatásokat előkészíthetik, de bevezetésükkel inkább várjanak. A Neptún tévutakra viheti őket, olyan dolgok ígéretét kínálja fel, aminek nincs reális, valós alapja, semmibe ne vágjanak bele, aminek a kivitelezését nem konkrét dolgok, hanem csak elképzelések inspirálják! A közösségi élet viszont kiemelt jelentőséget kap a hónap és az év során, rengeteg közösségi program, meghívás színezi majd a mindennapokat!


Rák (június 21.- július 22.)

A Rákok életét most sok bolygó hatása színezi át és bizony nagyon úgy néz ki, hogy kicsit sok most a feladat, emiatt nem kevés feszült pillanattal kell majd szembesülniük a hónap során. Néha fogadják el, hogy nem megy minden együtt, hiába próbálnak mindenhol megfelelni, néha kicsit lazítani kell a gyeplőn. Legyenek óvatosak, inkább maguk parancsoljanak megálljt saját maguknak, minthogy egy baleset vagy egyéb esemény okozzon kényszerpihenőt! Jól látják és jól átlátják dolgaikat, a Merkúr segít a helye döntések meghozatalában, a megfelelő időben ott lesz a fejükben a kész terv az adott helyzetek megoldására és nem utolsósorban, ott lesznek azok az emberek is, akik ezt segítik!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Képes lesz most otthonában harmóniát teremteni, ösztönösen is eléri, hogy szerettei felnézzenek önre. Ha érez is magában feszültséget, ne vigye haza. A feszültség azért jöhet létre, mert mást vár el önmagától és végül másképp tesz. A Jupiter támogatja abban, hogy jobban kilépjen a külvilágba, kicsit függetlenítse magát kötelezettségei alól, és kicsit szabadabban élje meg mindennapjait. Legyen játékosabb, érdeklődőbb, nyitottabb most a külvilág irányába, jobban fogja érezni magát. Arra azért vigyázzon, nehogy mártírnak érezze magát. Nem a sors vett el öntől lehetőségeket, hanem ön nem élt ezekkel. Semmi sincs veszve, bármikor megvalósíthatja azt, amire már olyan régóta vágyik. Legalábbis tegye meg az első lépést!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Harmonikus, mozgalmas napok várnak önre, tele van ötletekkel, megoldásokkal, elszántsággal. Használja fel munkájában ezt az időszakot, de még jobban tenné, ha saját otthonát venné górcső alá. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot, és maradjon otthon. Fessen, varrjon, keressen új függönyöket, rendezze át kicsit a szobákat, keressen új illatokat a fürdőbe, pakolja ki végre a régi fiókokat, javítsa meg a biciklit vagy ilyenek, tehetségének és kedvének megfelelően.
Ha teheti, alakítson ki egy kerti teraszt is nagy asztallal és székekkel, rakja körbe növényekkel, itt szívesen üldögél majd az egész család. Egyre vigyázzon azonban, hogy ne akarjon családja életében is radikális változásokat. A döntéseket engedje át most párjának, önnek a támogató, otthon-teremtő feladat jut, ebben lehet most verhetetlen.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Biztos, nyugodt pontnak éli meg otthonát, szeret ide visszahúzódni. Ha teheti, apróbb ötletekkel, kis változtatásokkal tegye még kényelmesebbé, kedvesebbé. Azért óvatosan tervezzen, anyagi ügyekben most nem eresztheti el magát. Az is lehet, hogy öntől kérnek szívességet, de most nem tudja az öntől megszokott és elvárt nagyvonalú segítséget adni. Mondja meg őszintén a másiknak, hogy most nem akar adni, néha önnek is illik felvállalni saját érzelmeit. És ne csináljon ezért önmagában lelkiismeret-furdalást. Vágyai beteljesülésében akadályok léphetnek fel, ezen ön bosszankodik, de ne tegye. A Plútó helyzet most abban segíti, hogy felkészüljön ezekre a változásokra.


Skorpió (október 23. – november 21.)

Feszültséget érezhet többször is, mert nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. Vagy az ön számára bosszantó apróságok miatt kell mindig várnia. Higgadjon le kicsit, és nézzen körül alaposan, mire is akarja figyelmeztetni a sors. Lehet, hogy nem jó célokat választott. Lehet, hogy túl sokat vállalt magára, nem bírja sokáig. Tanulni kell most másoktól, megérteni mások céljait, törekvéseit, hogy ön is másképp lássa kicsit a dolgokat. Mindenhonnan segítséget kap ehhez. Ha ez sikerül, elhárulnak az akadályok is, vágyai beteljesülhetnek. Vigyázzon barátaira, ragaszkodjon hozzájuk, feszült pillanataiban ne bántsa meg őket. Legyen őszinte inkább, tárja fel nekik kételyeit, hisz a barátokban teljesen megbízhat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok júniusban ha lehet, kerülik a közösségi életet, társas rendezvényeket, baráti összejöveteleket. A jegy szülöttei most vágynak arra, hogy minél több pillanatot tölthessenek csendes magányban, csakis önmagukra, tevékenységeikre koncentrálva. Ezt a távolságtartást valószínűleg a környezetük nem veszi jó néven, de időnként mindenkinek szüksége van egy kis elvonulásra.
Ha most kerülik is az embereket, arra mindenképpen figyeljenek oda, hogy a párjuk megkapja a kellő figyelmet, odafigyelést; legalább őket engedjék egy kicsit közelebb a belső világukhoz, gondolataikhoz.
A pénzügyeiket illetően lehetnek jövedelmező ötleteik, de ezek nem rövid távon hozzák meg az eredményt és csakis akkor jutnak e téren előbbre, ha a törvényes utakon járnak.


Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak a baráti kapcsolataikban történhet váratlan fordulat, előre nem várt esemény. Ha ellenkező nemű barátról van szó, ez akár jelenthet szenvedélyességgel átfűtött pillanatokat is. A párkapcsolatukban problémákat, összetűzéseket, mosolyszüneteket hozhat a hónap. A közvetlen környezetükkel, testvérrel, szomszédokkal most kimondottan jól alakul a kapcsolatuk; hasznos és kellemes beszélgetésekre, összejövetelekre kerülhet sor.
A június kimondottan alkalmas a Bakok számára kisebb utazásokra, programok szervezésére. Igyekezzenek kikapcsolni legalább a hétvégeken a hétköznapokból és töltsenek minél több időt a szabadban; az ilyen pillanatok most hatványozottan feltöltik a jegy szülötteit energiával. Anyagiak terén az elképzeléseiket, ötleteiket most siker koronázhatja.


Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntőknek júniusban a közvetlen környezetükkel, többek között a testvérükkel nem igazán lesz felhőtlen a viszonyuk; kisebb konfliktusok várhatóak. A megszokottal ellentétben most nehezebben megy a közös hullámhossz megtalálása a mindennapi kommunikációban. Az igazi támaszuk, megértő lelki társuk most a párkapcsolatuk lehet. A párjuk az, aki teljes mértékben megérti a jegy szülötteit, akivel megoszthatják a legbelsőbb gondolataikat, elképzeléseiket vagy akár a félelmeiket. Használják ki csillagok kínálta közös hullámhossz lehetőségét, szervezzenek minél több kettesben eltöltött programot a hónap során! A közlekedésben legyenek a megszokottnál óvatosabbak!
Az anyagiak terén, ha lehet, a nagyobb kiadásokat halasszák későbbre!

Halak (február 19. – március 20.)

A Halakat e hónapban sem kerüli el a jegy szülötteitől megszokott felfokozott lelkizés, önmarcangolás; de nem is lennének Halak, ha ezt nem tapasztalnánk. Halaknak lenni ezzel jár.
A közvetlen környezetükkel most kimondottan jó lesz a kapcsolat; könnyen megértetik magukat. Töltsenek minél több időt társaságban, szervezzenek minél több programot, kisebb utazásokat, kirándulásokat, kapcsolják ki a hétköznapokat! Elképzelhető, hogy az ellenkező nemű baráti köréből valakit máshogy is észrevesz, felfedez, vonzalmat érez. Ha ez netán kölcsönös, érdemes a barátságból egy másik szintre lépni, igazán szenvedélyes pillanatokat tölthetnek együtt.
Ha párkapcsolatban élnek, most kisebb viharfelhők gyülekeznek a kapcsolatuk egén; de ez orvosolható, átmeneti állapot.

 


 

.