Horoszkóp: 2011. október

2011.10.02. 08:51

A Szűzek számára a Plutó szenvedélyes, izgalmas éjszakákat ígér, a Halak pedig mozogjanak sokat és szeressék önmagukat.

Kos (március 21.-április 19.)

Lehetősége nyílik céljai elérésére. Akár úgy, hogy előrébb léphet munkahelyén, esetleg úgy, hogy jobban és határozottabban képes megfogalmazni, milyen célokat is akar elérni. Azt javasoljuk, figyeljen a lehetőségekre, de ne akarjon most azonnal mindent átértelmezni vagy megváltoztatni. Képes lesz lendületesen és sikeresen képviselni saját magát és az önnek fontos dolgokat. Feletteseivel óvatosan viselkedjen, nehogy puszta figyelmetlenségből elveszítse jóindulatukat. A Hold képessé teszi kissé arra, hogy jobban megértse mások érzelmeit. Legyen nagyszerű barát, ne éljen vissza a bizalommal, cserébe támogató barátokat szerezhet!

Bika (április 20.-május 20.)

Ha kivárja a dolgok alakulását, megélheti, mennyire nagyszerű, ha segítőkész emberek veszik önt körül. Támogató barátokat találhat most, de azoktól is kaphat kis bíztatást, akiktől nem is várná. Ne akarja vagy erőltesse most a dolgokat, nem érdemes. Most ki kell várnia az eseményeket. Nagyszerűen képes lesz viszont vitás ügyekben igazságot tenni, sőt az is lehet, hogy önben érlelődnek meg fontos döntések. Higgyen magában, képes lesz igazságát kellően képviselni, most anyagi ügyekben sem ismer pardont. Használja ki a Jupiter erejét, lehetősége lesz mélyebb összefüggéseiben is megérteni az eseményeket, ezáltal ön is nyugodtabb, higgadtabb lesz majd!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Állandóan megújuló, változást kereső egyénisége most sem lesz képes arra, hogy sokáig tétlenül szemlélje a világot. Most elérheti, hogy az emberek felnézzenek önre, képes lesz tekintélyt szerezni és meg is tudja tartani. Lelkes, optimista indulatait sikerrel képviseli mások érdekében is. Kerülje viszont az érzelmi harcokat, most nem lesz képes tisztán eligazodni. És igyekezzen kerülni manipulációt is, nem szerencsés annak sem, aki adja, de annak sem, aki elszenvedi. Maradjon most a felületen, ne akarjon túl mélyen belelátni a dolgokba és segítse azokat, akiknek szüksége van az ön optimizmusára!

Rák (június 21.- július 22.)

Ha tetszik, ha nem, kénytelen lesz végre szembenézni dolgokkal. Nem lesz kellemes, de most még ön dönthet arról, mikor és hogyan kerül erre sor. Zárkózzon be otthon, hallgasson valami lágy zenét és igyekezzen őszintén megfogalmazni, ami az utóbbi időkben annyira zavarja. Ne hallgasson érzelmei felkavaró igazára, hisz ezek folyamatosan változnak. Mélyen, legbelül ön ismeri az igazságot, de bátortalan még arra, hogy valóban felvegye a harcot. Azt tanácsoljuk, kezdje lépésenként. Mindig csak egyet előre a sejtett úton. Figyeljen nagyon az igazságra, ennek kell győzedelmeskedni. Ha kellően hisz igazában, meglátja, milyen nagy segítséget kap másoktól, még azoktól is, akiktől nem is várta.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Ritkán adnak a bolygók ennyi segítséget, mint amit az Oroszlánok kapnak októberben. Legyen szó munkáról, önérvényesítésről vagy párkapcsolatról mindenhol lehetőségük lesz megtalálni a számukra kedvező lehetőséget, de vigyázat, nem minden út vezet az üdvösséghez, tudni kell élniük a lehetőséggel. A titok kulcsa, hogy tegyék félre minden önös érdeküket, vegyék számba döntésük következményeit és próbáljanak úgy dönteni, hogy elsősorban mások, aztán a saját érdekeiket veszik figyelembe, higgyék el legvégül nekik is lesz legkedvezőbb az eredmény. Szerelmi és párkapcsolati ügyeikben most nagyon fontos a céltudat, tegyék félre bizonytalanságukat és kishitűségüket, higgyenek önmagukban, hiszen enélkül mások sem figyelnek fel önökre. A törvénnyel azonban ne húzzanak újat és lehetőleg kerüljék a pereket, jogi ügyeket, ha tehetik az ügyvédjükkel való konzultációt is halasszák későbbre, különben a Jupiter komoly számonkérésével szembesülhetnek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek számára végre kicsit csendesebb, nyugalmasabb hónap ígérkezik. Nemcsak munkájukban tárulnak eléjük olyan lehetőségek, amelyek megkönnyítik az eddigi hétköznapokat, hanem főnökei és közvetlen munkatársai részéről is olyan segítséget kaphat, ami hosszú távú megoldást is nyújt az eddigi helyzetére. Vigyázzon párkapcsolatára, hiszen most egyik munkatársa személyében komoly kísértéssel kell számolnia, ugyanakkor érdemes józan ésszel felmérnie, hogy egy szoros, napi szintű munkakapcsolat és az érzelmek összekeverése olyan bonyodalmakat okozhat, amelyeket már jobb csírájában elfojtani! Sőt a most kialakuló kapcsolatok nagy valószínűséggel borítják régi életük nyugalmát és egy újabb komolyabb kapcsolat kialakulásával kell számolniuk! A Plutó kedvező hatása most egyrészt izgalmas, szenvedélyes éjszakákat ígér a különben oly visszafogott, érzelmeiket csak nagyon szoros és meghitt kapcsoltban kimutató Szűzeknek, de biztosítja azt is, hogy véglegesen lezárjanak dolgokat, halódó vagy eddig sem igazából működő kapcsolatokat és/vagy új lehetőségekkel elindítsanak olyan eseményeket, barátságokat, megismerjenek olyan embereket, akik később komoly hatással bírnak, komoly lehetőséget vagy támaszt jelethetnek majd életükben! Szingli Szűzek jobb, ha nyitott szemmel járnak, a hónap során megismerkedhetnek azzal, akivel majdan összekötik életüket.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Boldog születésnapot kívánunk a most ünneplő Mérlegeknek! Rengeteg eseményt rejt számukra új életévük, mind munkájukban, mind párkapcsolatukban komoly változások várhatóak, ami nem egyértelműen váltást jelöl, hanem olyan komoly változtatásokat, amelyek további életükre mindenképpen kihatással lesznek. Ugyanakkor legyenek óvatosak, önszántukból ne váltsanak, ne kezdjenek gyökeres változtatásokba, hiszen a Plutó nehezítő fényszöge hatására semmiképpen sem fogják pozitívan megélni az eseményeket, sőt komoly anyagi, fizikai és érzelmi veszteségekkel számolhatnak végül. Párkapcsolatuk most próbatételre kerülhet, olyan események színesíthetik az évet, aminek hatására vagy tovább erősödik összetartozásuk vagy végleg kenyértörésre kerülhet sor, jobb ha tudják itt most nem érdemes a végletekig feszíteni a húrt, mert egy bizonyos határ után nem feltétlenül fogják tudni visszafordítani az eseményeket, ha értékes számukra jelenlegi párjuk és életük, tegyenek érte, hogy a következő napon is egymás mellett ébredhessenek fel!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók nem lesz túlságosan mozgalmas hónapjuk, ugyanakkor lesz pár olyan esemény, amit roppant bosszantónak fognak találni. Nem érdemes most semmilyen lépést tenniük, ami a joggal, törvénnyel kapcsolatos, hiszen a Jupiter nemhogy nem segíti, hanem kifejezetten támadja most a Skorpiók esetében ezeket a lehetőségeket. Lehetőleg ne kössenek most szerződéseket, ne változtassák vállalkozásuk jogi vonatkozásait, és persze jól teszik, ha mindig a szabályos utat követik, ne parkoljanak tilosban és tartsák be a sebességhatárokat! Ne féljenek a veszteségektől, lehet, hogy le kell mondaniuk barátságokról, társukról vagy elvesztenek egy számukra sokat jelentő embert, de ez olyan hozadékkal zárul, olyan mértékben erősíti meg őket, ami további védelmet és felvértezést jelent életükben! Nehéz most tudomásul venniük azokat a helyzeteket, amelyben úgy érzik, mások több lehetőséget kapnak, ők viszont, rajtuk kivülálló okokból kénytelenek lemondani róla. Könnyen kivédhetik ezeket a lemondásokat, szembesüléseket, ha saját maguktól mondanak le mások javára dolgokról vagy nyújtanak olyan segítséget, amit nemcsak ők gondolnak annak, hanem mások kértek.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasoknak októberben gyakran jár azon az eszük, hogy változtatnának a közvetlen környezetükön, otthonukon. Ez a gondolat lehet akár egy kisebb felújítás, átalakítás vagy akár egy nagyobb lakásba, házba költözés. Valószínűleg ennek most még anyagi korlátai vannak, hogy ezt meg is tegyék. De ami késik, nem múlik; előbb vagy utóbb megtalálják álmaik és pénztárcájuk új otthonát, vagy bele tudnak kezdeni az elgondolt átalakításba, felújításba. A jegy szülötteit fűti a tettvágy; tele vannak tervekkel, elképzelésekkel. Eljött az ideje, hogy lépjenek és a terveiket elkezdjék szépen megvalósítani, ne pedig csak terveket kovácsoljanak. Elképzelhető rövidebb, egyéni, külföldi utazás a Nyilasok életében. A jegy szülötteire október során nem lesz panasz az ágyban, romantikus pillanatokkal, kedvességgel kényeztetik a párjukat.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok munkahelyén nem várt és elsőre talán félelmet keltő változások következhetnek be. A változások azonban az Önök malmára hajtják majd a vizet, a hivatásuk területén a jelenlegi változások pozitív eredményeket hoznak. A közvetlen környezetükben, családjukban konfliktusokba bonyolódhatnak. A feszültség levezetésére, a viták elkerülésére tartózkodjanak minél több időt a szabadban, töltődjenek fel energiával az év utolsó melegebb heteiben. Az elképzeléseik, terveik megvalósítását halasszák későbbre. Ha most próbálkoznának a terveik realizálásával, akkor egyik akadály legyőzését követné a következő akadály, ha külföldi utazást vagy tanulmányok elkezdését tervezték; szerencsésebb lenne, ha ezt most későbbre halasztanák.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők októberben úgy érzik, hogy egyet lépnek előre és kettőt hátra. A terveiket, elképzeléseiket nem tudják keresztülvinni, akadályokba ütköznek a megvalósításuk során. Ami tervük elhalasztható pár héttel, azt jobban teszik, ha el is halasztják. Ellenkező esetben csak felesleges idegeskedéssel fognak telni a napjaik. A hivatásuk területén sem mennek gördülékenyen a dolgok. Tartsanak be minden egyes szabályt, hivatalos utat; ellenkező esetben nem várt, hátráltató következményekkel nézhetnek szembe. Kisebb külföldi utak, tanulmányok elképzelhetőek a jegy szülötteinek életében. A hónap során a biztos és megnyugtató hátteret a családjuk, otthonuk biztosítja a Vízöntőknek.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak munkahelyén változások következhetnek be, változások lehetnek folyamatban. Az állandóságot szerető Halakat ez feszültséggel tölti el. Ezekből a változásokból azonban Önök pozitívan fognak kijönni, a későbbiekben a hivatásuk területén a jelenlegi változások meghozzák a gyümölcsüket. Az otthonukban, családjukban kisebb konfliktusok, viták várhatóak. De ezek a viták ahogy jöttek, mennek is, nem okoznak mély sebeket. Az elképzeléseiket, terveik megvalósítását halasszák későbbre; most a bolygóállások kisebb-nagyobb akadályokat gördítenének a kivitelezésük elé.
A Halak nagyon érzékenyek a környezetükben bekövetkező változásokra, konfliktusokra, feszültségekre. Mivel ebben a hónapban lesz részük ebben is, ennek az ellensúlyozására tartózkodjanak minél több időt a szabadban, mozogjanak sokat és szeressék önmagukat annyira, hogy önmagukra és a kikapcsolódásra is időt szánjanak.
 

.