Horoszkóp: 2012. február

2012.02.06. 13:41

A Mérlegeket új dolgokra sarkallják a bolygók, de ehhez előbb le kell zárniuk a múltat, a Halak számára pedig a február egy érzelmi mix lesz örömökkel és bánatokkal.

A Mérlegeket új dolgokra sarkallják a bolygók, de ehhez előbb le kell zárniuk a múltat, a Halak számára pedig a február egy érzelmi mix lesz örömökkel és bánatokkal.

Kos (március 21.-április 19.)

A Kosok komoly változással, változtatással kell, hogy szembesüljenek februárban, ami további életükre is jelentős kihatással lesz. Tudniuk kell azonban, hogy sokkal okosabban teszik, ha maguk hoznak meg fájdalmas döntéseket, semmint hogy mások vagy akár a sors áldozatának érezzék magukat. Ha munkájukban vagy magánéletükben olyan esemény következik be, ahol kérdésessé válik a hogyan tovább, tekintsék ezt jelnek és tegyék meg Önök az első lépést. A csillagok kedvező hatása most lehetővé teszi, hogy jól átláthassák, megfogalmazhassák és közvetíthessék döntéseiket. Ugyanakkor nagyon figyeljenek arra, hogy a meghozott döntés ne legyen öncélú, ne saját hiúságukat legyezgesse, hanem a valóban a helyzet megoldásaként éljék azt meg, nem dédelgetve múltbeli sérelmeket és lépjenek tovább!

Bika (április 20.-május 20.)

A Bikák ne számítsanak nyugodt februárra, gyakran érzik majd magukat feszültnek és idegesnek, ugyanakkor jó ha erre már tudatosan készülnek és az adott szituációban megpróbálják kontrollálni reakcióikat, megnyilvánulásaikat. Különösen figyeljenek arra, hogy munkájukban és főnökeikkel szemben hogyan reagálják most le az adódó helyzeteket, ellenkező esetben kettőjük viszonyában elindulhat egy olyan eseménysorozat, amely előbb-utóbb munkájuk elvesztését eredményezheti. Ugyanakkor semmi okuk panaszra a Vénusz, a Mars és Plutó is segíti most a szerelemben, izgalmas napokat ígér, de vigyázzanak a kalandokkal ez most házasságuk, kapcsolatuk végét jelentheti! A csillagok állása egyebekben is óvatosságra inti Önöket, lehetőségeik szerint mindenben kövessék a törvényes utat, legyen szó sebességkorlátozásról vagy vállalkozásukról, higgyék el kisebb a most meghozott áldozat, mint amennyit a szankciók jelenthetnek!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek most komoly lehetőségeket lát maga előtt, de a kilátások most rózsásabbnak tűnnek, mint a kivitelezési lehetőségek, a bolygók, most kecsegtetnek, de ez csupán gondolkodásra késztetnek és vágyakat ébresztenek, de utána szembesülniük kell majd a komoly valósággal, mind az anyagiak, mind a törvényes lehetőségek tekintetében. Éppen ezért mielőtt bármibe beleélnék magukat, tájékozódjanak és hozzák összhangba saját lehetőségeiket a kivitelezhetőséggel. Komoly segítséget jelenthetnek a barátok, hiszen segítenek túllátni az önös érdekeken és megtalálni a legjobb lehetőségeket.
Ha tehetik használják ki a tél végét pihenésre, de óvakodjanak az extrém sportoktól, ellenkező esetben sérülésekkel kell számolniuk!

Rák (június 21.- július 22.)

A Rákok számára hideget és meleget is rejt a február. Rövid távú dolgaikban sikereket könyvelhetnek el, ugyanakkor komolyabb hosszabb távú terveiket – az események láncolata miatt - sorra megvétózva érzik. A Jupiter és a Vénusz kedvező hatása miatt anyagi dolgaikban kedvező változások állhatnak be, de ez korántsem azonos a hosszú távon várható dolgokkal kapcsolatban. Ne hozzon most komoly, eget rengető döntéseket, lazítson egy kicsit mielőtt nekiugrik élete megváltoztatásának. Így is, úgy kénytelen lesz áldozatokkal számolni, valakiről vagy valamiről le kell mondania ez a veszteség most komoly érzelmi megpróbáltatást jelenthet. Az Uránusz most újra felvetheti a függetlenség vagy kiszolgáltatottság kérdését, komoly feszültségeket okozva, ugyanakkor megkapja a bolygók segítségét ahhoz, hogy megtalálja a megoldást, hiszen belső harmóniája és igazságérzete elegendő ahhoz, hogy meghozza a saját számára legmegfelelőbb döntést!

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Érdemes lenne átgondolnia, milyen célokat akar megvalósítani a közeljövőben. Lehet, hogy nem kapja meg azt a segítséget, támogatást, amire számított, ne sértődjön meg és ne veszekedjen, át kellene gondolnia, valóban ezt akarja-e. Ha igen, akkor fogalmazza meg úgy terveit, hogy mások is tisztán értsék, egyből könnyebb lesz a megvalósítás is. Érzelmeiben most birtokolni szeretne, de ennek mások nem örülnek annyira. Igyekezzen annyi szabadságot és önállóságot adni családjának, szeretteinek, amennyire szükségük van és ne akarjon folyton irányítani!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Használja ki a Mars támogató helyzetét, most lendülettel tud nekiállni a mindennapoknak. Arra azért figyeljen, hogy ez ne másokat irányító akarat legyen csak, hanem inkább közös cselekvés. Sikeresen alakulnak kapcsolatai, akár új barátságokra is találhat. Környezetében változások várhatók, de képes lesz ezekkel azonosulni, sőt örülni is tud majd. Figyeljen türelemmel, kérni fogják a tanácsát is, legyen bölcs és nagyvonalú. Anyagi ügyekben most ne hozzon nagy döntéseket, most kissé költekezőbb a kelleténél és várhatóan olyan döntést hozna, amit később megbánna!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Talán többet szeretne pihenni, mert kimerültnek érzi magát. Válassza az aktív pihenést inkább, keressen kreatív teendőket vagy sétáljon nagyokat. Magába roskadva nem tud feltöltekezni. Érdemes lenne átgondolnia azt is, mit kellene esetleg lezárnia vagy befejeznie életében. Új dolgokra sarkallják a bolygók, de ehhez előbb le kell zárnia a múltat. Aminek lejárt az ideje, engedje el nyugodtan. Új terveiben legyen szerény, környezete most nem tud világmegváltó ötleteket díjazni. Legyen türelmes, de lépjen végre!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sikeres időszak vár önre, amennyiben nem régi sérelmeit akarja folyton felemlegetni, hanem képes végre átlépni és megbocsájtani. Rá fog jönni, hogy nem is voltak ezek olyan nagy problémák. Figyeljen most kicsit jobban arra, mit tesz vagy mond, nehogy félreértsék szándékait! Legyen nagyvonalú és türelmes, nem kell egyből megsértődni. Nagyon jó érzékkel látja meg most az igazságot, szinte belelát mások ki nem mondott gondolataiba, érzéseibe. Ne éljen ezzel vissza, de használja ki, mert most tudja elmélyíteni igazán barátságait!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasokat februárban erősen foglalkoztatják az ingatlanukkal kapcsolatos gondolatok és sokukban felmerül egy új ingatlan vásárlásának, egy új családi fészekbe költözésnek a lehetősége. Ha adódik kedvező árfekvésű vásárlási lehetőség, ami ezen túlmenően a család minden tagjának is tetszik, ragadják meg az alkalmat, a csillagok állása szerint jó vételnek ígérkezik.
A Nyilasok szerelmi életét kisebb-nagyobb összezördülések nehezítik, de ez egy Nyilas számára nem újdonság, számukra ez a párkapcsolat velejárója. Meggyőződésük egy-egy vita során, hogy csakis nekik lehet igazuk és talán csak napok múlva jut el a tudatukig, hogy abban is van igazság, amivel a párjuk szembesítette őket.
A baráti körükben sem lesz most minden feszültségtől mentes a következő hónap, a jegy szülöttei hajlamosak lesznek túlreagálni egy-egy történést. Kedves Nyilasok, a barátaiknak egyáltalán nem áll szándékukban megbántani Önöket, ők pusztán máshogy látnak egyszerűen csak egy-egy szituációt, mint Önök!

Bak (december 22. – január 19.)

Februárban a Bakok közvetlen környezetében váratlan fordulat következhet be, aminek a távolabbi kimenetelét, következményét egyelőre még nem tudják átlátni. A Bakokat nem kell félteni azonban egy-egy nem várt esemény bekövetkezésénél, hiszen mindig képesek minden szóba jöhető lehetőséget racionálisan felülvizsgálni és dönteni, továbblépni. A párkapcsolatban élő Bakok szerelmi élete a következő hetekben pozitív lendületet vesz, kellemes perceket élhetnek át szerelmükkel. Ha van idejük, lehetőségük, lépjenek ki a négy fal közül, menjenek el valahova kettesben, élvezzék egymás társaságát! Az egyedülálló Bakok ne várják meg a tavaszt a párkereséssel, ha most belevágnak e projektbe, nagyobb eséllyel lelhetnek párra! A párkapcsolatuk mellett most a barátaik is olyan programokkal állnak elő, amiknek nem tudnak nemet mondani, legyenek ügyesek, jusson idő a munka mellett a párjukra és a barátaikra is!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők ha tehetnék, egy kicsit előbbre pörgetnék az időt, hogy legyen végre tavasz és minél több időt tudjanak a szabadban tölteni, minél előbb meg tudjanak szabadulni a tél által rájuk kényszerített kötöttségektől. Amíg ez nem következik be, addig otthon igyekszenek lekötni a felesleges energiájukat; aminek az eredményeként ezer ötletük támad, hogy mit és hogyan kellene átalakítani, átépíteni vagy megépíteni az otthonukban. Az első dekádban született Vízöntők párkapcsolatában kisebb viták várhatóak. Ez valószínűleg abból adódik, hogy az Önök lendülete, aktivitása most egyszerűen túl sok a párjuknak, ők inkább most nyugalomra vágynának. Még alszik a természet, még pihenjenek lehetőleg minél többet Önök is, higgyék el megvárják Önöket a teendők, semmit nem kell elsietni!

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára február egy érzelmi mix lesz örömökkel és bánatokkal. Az elmúlt hetekben lemerítették magukat testileg és lelkileg is, így minden egyes történést hatványozottan érzékelnek. Ki kellene törniük ebből a mókuskerékből legalább egy-egy napra és olyan programokon részt venni, amit szeretnek, amiből energiát meríthetnek. Most úgy érzik, hogy erre a környezetük segítsége nélkül egyedül már képtelenek. Ha pedig ezt nem teszik meg, a szervezetük, a lelkük betegségekkel fog reagálni.
A közvetlen környezetükben februárban olyan esemény következhet be, amire nem számítottak, de a későbbiekben e történésnek pozitív fejleményei is lehetnek.
A párkapcsolatban élő Halaknak most a szerelmük adhat rengeteg energiát. Ha tehetik, töltsenek minél több időt kettesben. Mi lehet egy Halaknak igazán pihentető a zord télben? Hátrahagyni a gondokat akár egy napra és a párjukkal megmártózni egy közeli termálvizes medencében. Ha a szívük még nem foglalt, járjanak nyitott szemmel!
 

.