Horoszkóp szilveszterre

2010.12.29. 18:49

Rák vegye könnyedén a szilveszteri bulit, az oroszlán lepje meg különleges vacsorával magát és szeretteit, szűz süssön pár tepsi sós sütit, raktározzon be italt is, és vidáman várja, mit talál ki családja vagy barátai, vízöntő vigyázzon, most könnyen a fejébe szállhat az ital!

Kos
Pezsgésre, bulira vágyik, unatkozni fog, ha otthon marad. Ha mégis, kérjük, kerülje az érzelmi kitöréseket, családja most inkább nyugalmat szeretne. Hívja át inkább a szomszédokat, ünnepeljenek közösen, de előtte "csavarják fel" a szőnyeget! :)

Bika
Céltudatos szeretne lenni, mégis elbizonytalanodik: szórakozóhelyen töltse az év utolsó óráit, vagy meglepje szeretteit egy pikáns, különleges vacsorával? Mi az utóbbit javasoljuk! Óvatosan fogadkozzon ezen az éjszakán, számon kéri öntől a sors, aztán kénytelen lesz később megcsinálni!

Ikrek
Nagyobb kedve lesz otthon maradni szilveszter este, legalább is eleinte. Aztán feltámad önben a barátok utáni sóvárgás. Innentől ön dönt! Vagy azonnal felhívja őket és megbeszélik, hol találkoznak, vagy nem hívja fel őket, ekkor viszont ők fognak önhöz beállítani, vidáman, éhesen és nagyon sokan!!

Rák
Vegye könnyedén a szilveszteri bulit, csípje ki magát és menjen barátok, ismerősök közé ünnepelni! Vagy hívja meg őket, de ne vigye túlzásba a készülődést, nehogy agyongondoskodjon mindent! Ötletes falatkák, finom koktélok, kis smink - és kész is minden az ünnepre! Aggódni ráér az év többi napján!

Oroszlán
Ragyogni és uralkodni akarna ezen az éjszakán, mégis úgy érzi, ennek ezer akadálya van. Minden olyan szögletes és nehézkes most. Hát igen, lehet. Legjobb lesz, ha valami nagyon finom és különleges vacsorával lepi meg magát és szeretteit. A módját találja ki ön! Legyen könnyed, mégis különleges, meglepő. És hozzá persze különleges ital is dukál!

Szűz
Nincs kedve utazgatni, elkerülné a nagy felhajtást is, valami nyugalmasra vágyna, bár több helyre is hívják önt. Bárhogy is lesz, biztos ami biztos, süssön pár tepsi sós sütit, raktározzon be italt is, és vidáman várja, mit talál ki családja vagy barátai. A legeslegjobban akkor fogja érezni magát, ha elengedi magát és mások dönthetnek ön helyett. Próbálja csak ki!

Mérleg
Bár most is próbálja kitalálni környezete minden gondolatát, rájön, hogy túlságosan fáradt egy harsogó, lendületes bulihoz. Inkább otthon maradna, fogadna 1-2 vendéget, jó zenét hallgatna. Aztán úgyis azon kapja magát, hogy megint önnél van a legnagyobb buli, ott ropja az összes barát és szomszéd. Mindenki jól érzi magát és boldog, és valahogy elég lett a kaja is. És úgyis ez a legfontosabb!

Skorpió
Úgy érzi, a szilveszter csak azért van, hogy megzavarják önt otthonában. Aztán rájön, hogy szívesen találkozna másokkal, olyanokkal, akikkel kellemesen elbeszélgethet, mélyen, érdeklődően, csendesen. Sőt, akikkel még a világot is meg tudná váltani, ha csak egy éjszakára is. Jó szórakozást kívánunk ehhez!

Nyilas
Buli, buli!Önt most otthon sem lehetne tartani! Szórakozzon, táncoljon, de vigyázzon az ígéretekkel, nehogy komolyan vegyék öntől! És persze ön is kezelje fenntartásokkal mások ígéreteit, ez most nem az a nap, hogy komoly döntéseket kellene hoznia.

Bak
Most ön is szórakozásra vágyik, pezsgésre, zenére, társaságra, sokkal inkább, mint más napokon! Érezze jól magát! Arra azért vigyázzon, nehogy önfeledt jókedvében mindenkit magához öleljen! Ezt később sokáig kellene otthon magyarázgatnia...

Vízöntő
Bárhogy alakul is ez az este, ön garantáltan jól fogja érezni magát. Mint általában mindig és mindenhol. Azért vigyázzon, most könnyen a fejébe szállhat az ital! Ha nem akar kellemetlen pillanatokat szerezni magának, vagy a többieknek, szorgalmasan kóstolgassa az ásványvizet is.

Halak
Bármilyen romantikus álmokkal is indulna erre az estére, semmit sem garantálhatunk. Amennyiben nem kezd el mély lélekelemzést tartani minden önre vetődő pillantás nyomán, és nem várja el, hogy még az este folyamán megkérjék a kezét, igen szórakoztatóan és jókedvűen köszöntheti az újévet! Kóstoljon meg különleges koktélokat!
 

.