Heti horoszkóp 2021. március 29. – április 4. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.03.27. 16:00

A Szűz legyen nagyon óvatos, ha vállalásokat tesz, a Vízöntőnek felelősségteljesen kell hozzáállnia a dolgokhoz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében úgy alakulhat az életed, hogy valamely területen kötelezettséget kell vállalnod. Lehet ez egy magánjellegű dolog is, de nagy a valószínűsége annak, hogy mindez pénzügyekkel vagy ingatlannal kapcsolatos témát érint. Légy körültekintő! Ne csak a lehetőségeket vizsgáld, hanem figyelj az apróbb részletekre is. Lehet ott ugyanis valami elrejtve, ami később fontos lehet még.

A hét második felében jó üzleteket köthetsz, kedvező árat érhetsz el egy vásárlás, vagy megrendelés során, de arra is komoly esélyed van, hogy egy kreatív húzással előbbre juss egy rangsorban. Légy kezdeményező, de közben ügyelj arra is, nehogy túlzásokba ess, mert az már kontraproduktív lehet számodra. >>> 5 csillagjegy, mely nem törődik a pénzzel

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele a mentális tevékenységeknek kedvezhet. Érzékeid most elmélyülnek és olyan dolgokat is meghallasz, meglátsz, melyek felett egy átlagos napon el szoktál siklani. Kifinomult szellemi érzékelésed pedig lehetőséget ad arra, hogy befogadj egy olyan csatornán érkező információt, amely nincs mindenki számára nyitva.

A hét második felében egy kapcsolatodban úgy érezheted, hogy kezd felborulni az egyensúlyi helyzet és te talán sokkal több energiát teszel bele, mint amennyit abból visszakapsz. Keress alkalmat arra, hogy ezen változtass, ha pedig falba ütközöl, vond le az ezzel kapcsolatos következtetést, még akkor is, ha az fájdalmas. >>> 5 csillagjegy, mely nem törődik a pénzzel

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.