Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, melyet nehéz kiismerni

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.04.23. 16:00

Míg egyesek olyanok a külvilág számára, mint egy nyitott könyv, mások éberen őrködnek azon, hogy az érzelmeiket lehetőleg ne mutassák meg másoknak. Néhány csillagjegyre pedig az utóbbi különösen gyakran jellemző.

Ők azok, akik szinte mindig kontroll alatt tartják önmagukat, gyakran nem mutatva sem a kitörő örömöt, sem a mély bánatot. Van négy csillagjegy, melynek szülöttei gyakrabban rendelkeznek ezzel a bizonyos pókerarccal másoknál. Vegyük sorra őket!

Ikrek

Az Ikrek talán a legprofibb mindközül abban, hogy leplezze érzelmeit. Számára fontos, hogy ne mutasson gyengeséget még akkor sem, ha bajban van, vagy ha problémája adódik. Úgy gondolja ugyanis, hogy az érzelmek megjelenítése talán sebezhetővé teszi a világ előtt és időnként ezt annyira profin képes megoldani, hogy a legtöbben valóban semmit sem vesznek észre.

Mérleg

A Mérleg egy valódi titokzatos lény. Akár tetszik neki valami, akár nem, csak igen visszafogott és udvarias reakciókat láthatsz tőle. Nem igazán szereti kiadni magát érzelmileg semmilyen helyzetben, ezért sokat talán még ridegnek is tartják. Természetesen, aki valóban ismeri, pontosan tudja, hogy erről távolról sincs szó.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.