Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely igazi éjszakai bagoly

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.10. 16:00

A mondás szerint kétféle ember van: éjszakai bagoly és hajnali pacsirta. Az előbbi jobban szeret később kelni, viszont még éjszaka is képes aktívan tevékenykedni, az utóbbi korán kel és ha teheti, korán is fekszik.

Az éjszakai baglyok számára reggel még a kávéfőzőig való eljutás is igazi kihívást jelent és gyakran fordul elő velük, hogy délelőtt képtelenek a valódi alkotómunkára. Nem úgy késő este! Ilyenkor szinte megtáltosodnak és le sem lehet őket állítani.

Most nézzük, meg, mely négy csillagjegy az, melynek szülöttei közül gyakrabban kerülnek ki azok, akik számára az igazi aktivitás a nap második felében jön el.

Bika

A Bika egyik jellemző élethelyzete, hogy a nap közben elmaradt munkákat éjszaka pótolja, fejezi be. Ilyenkor gyakran vesznek elő függőben lévő dolgokat és használja ki ezt az időt tanulásra, vagy éppen szórakozásra. Ő az, akik az éjszaka közepén még egy utolsó sorozatrészbe belekezd és ha annak vége, talán még egy utolsó utániba is. >>> 5 csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz a nyár

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.