Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, melynek, ami a szívén, az a száján

HoroszKópé

2021.08.13. 16:00

Legyen szó munkáról, vagy magánéletről, az élet gyakran hoz olyan helyzeteket, amikor stresszesnek érezzük magunkat és a környezetünk hibáira, gyengeségeire is feszültebben reagálunk. Ki így, ki úgy.

Vannak, akik ilyenkor képesek türtőztetni magukat és maximum finom utalással jelzik a véleményüket, de vannak, akik bizony ki is mondják ott helyben, amit gondolnak. Van, aki mindezt epés megjegyzéssel teszi, de olyan is akad, aki nem riad vissza a nyílt sértéstől sem.

Most megnézzük, mely öt csillagjegy szülöttei között találjuk meg azokat, akik a legszabadszájúbban képesek közölni a negatív véleményüket a környezetükkel.

A Szűz a legkritikusabb csillagjegy

A lista élére a Szűz került, aki talán a legkritikusabb csillagjegy mind közül. Rendkívül igényes ugyanis, észreveszi a legapróbb hibákat, még olyanokat is, melyek szinte mindenki más figyelmét elkerülik. Hajlamos arra is, hogy a negatívumokra erősebben koncentráljon, mint a pozitívumokra és nem rest tudatni is mindezt az emberekkel maga körül, nem egyszer éles szavak kíséretében. >>> Itt találsz minden más horoszkópot is

A Bak könyörtelenebb csillagjegy

A Bak célirányos, sikeres és mindig a tökéletességre törekszik, ugyanakkor mások viselt dolgai leggyakrabban csak másodlagos módon kerülnek az érdeklődési zónájába. Egészen addig, amíg mindez nem akadályozza az ő sikerét. Ekkor ugyanis a Bak erős szavakkal képes kritizálni, nem egyszer úgy, hogy abba az összes elfojtott haragját is képes beletenni. >>> Itt találsz minden más horoszkópot is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.