Heti horoszkóp 2021. szeptember 13. – szeptember 19. – Pozitívan alakítsd

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.11. 16:00

Az Oroszlán körül feltűnik egy piszkálódó egyén, a Nyilas nagy felismerést tehet. A héten mindenki alakíthat egy kicsit a sorsán. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében valakihez az eddigieknél közelebb kerülhetsz lelkileg és ez alkalmat adhat arra, hogy megoszd egy titkodat, vagy egy olyan érzelmedet is, amelyről azt gondolod, hogy nem tartozik a nyilvánosságra. Mindettől egy nem várt fejleményt remélhetsz. Amit pedig cserébe kapsz, őrizd meg féltve.

A hét második időszaka jó híreket és javuló kapcsolatokat hozhat számodra. Most harmonizálhatod a viszonyodat valakivel, aki fontos számodra, de mostanában egy kellemetlen esemény talán távolabb lökött benneteket egymástól. Ezek a napok kiváló alkalmat adnak üzleti tárgyalások és vásárlások lebonyolítására is. >>> Ez itt a 4 legtakarékoskodóbb csillagjegy

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében szükséged lehet arra a találékonyságodra, amely mindig megmentett a nehéz helyzetektől. Most olyan szituáció adódhat, amely bár nem a szokványos módon oldódik meg, mégis végül úgy alakulhat, hogy később ez lesz a bevált módszered. Néha a váratlan szüli meg a legjobb ötleteket.

A hét második felében megérhet a helyzet ahhoz, hogy egy kapcsolatodat illetően meghozz egy régóta halogatott döntést. Ne feledd, hogy minden lépés egyidejűleg egy új lehetőséget is kínál számodra, még ha ez nem is biztos, hogy kényelmes és komfortos lesz az első időkben. A változás mindig vesződséggel jár, de ez most számodra elhozhatja a megkönnyebbülést hamarosan. >>> Ez itt a 4 legtakarékoskodóbb csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.