Heti horoszkóp 2021. szeptember 20. – szeptember 26. – Önbizalommal telve

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.18. 16:00

A Szűz jelentős tehertől szabadulhat meg, a Mérleg érdekes titkot fedhet fel. De a többieknek is pörgős hete lesz. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele remek alkalmat teremt számodra, ha új kapcsolatokat építenél, vagy a régieket mélyítenéd el. A külvilág vonzónak és érdekesnek tart most téged és erre még rá is tudsz segíteni azzal, ha fokozottan odafigyelsz a külsődre. Ha pedig néhány remek ruhadarabbal, új frizurával még bővíted is a repertoárt, az önbizalmad is nagyot nőhet.

A hét második időszakában képes leszel minden erődet beleadni egy feladatba, ha szükséges, de közben folyamatosan kontroll alatt is kell tartanod önmagadat, mert most hajlamos lehetsz a túlzásokra, vagy arra, hogy átess a lelkesedés miatt a ló túloldalára. Légy türelmes, különösen, ha eredményt, elismerést vársz most valamiért. Eljön az is, de talán még nem most. >>> 5 csillagjegy, melynek jó esélye van a gazdagságra

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében kettős hatás érvényesül az érzelmeidben. Lesznek olyan helyzetek, amelyekben a körülötted lévő emberek határozottan idegesítenek majd és lesznek olyanok, amikor szinte túlcsordul benned a szeretet. Ne aggódj emiatt, ez ebben az időszakban szinte természetes, hiszen egyfelől van benned egy erőteljes bizonyítási vágy, ugyanakkor felerősödik a kötődés is a szeretteid iránt. Ezekben a napokban egy váratlan találkozás erőteljes érzelmeket okozhat benned.

A hét második felében talán le kell mondanod valamiről, aminek nem örülsz túlságosan, viszont ez egyben lehetőséget is ad számodra arra is, hogy olyan dolgot tegyél meg, amit már régóta tervezel. Használd ki hát a kapott időt és pótold az élvezeteket valami mással. Azért a mértékre nagyon vigyázz! >>> 5 csillagjegy, melynek jó esélye van a gazdagságra

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.