Hirdetés

Horoszkóp percek - 3 csillagjegy, melyet ha felidegesítesz, jobb, ha menekülsz

Horoszkóp percek - 3 csillagjegy, melyet ha felidegesítesz, jobb, ha menekülsz

Horoszkóp, csillagjegyek

2021.10.18. 16:00

Minden csillagjegy a maga módján dolgozza fel a haragját. Van, amelyik szinte robban, ha valami probléma kerül elé, míg mások összeszedettebben, visszafogottabban reagálnak.

Hirdetés

Az érzelmeket, különösen a haragot néha nagyon nehéz kordában tartani, de nem is biztos, hogy mindenkinek jót tesz, ha magába fojtja azokat.

Most azt dolgozzuk fel, hogy a horoszkópok szerint melyik három csillagjegy a legforróbb fejű, melyik az a három, amelyiket, ha felidegesíted, akkor következményekkel számolhatsz. Komoly következményekkel.

A Kos

A Kos szülöttei nem olyan emberek, akik könnyedén veszik a dolgokat. Képesek túláradó módon szeretni, de ugyanez igaz, ha a harag önti el a szívüket.

A Kos folyamatos mozgásban van és valami belső erő mindig cselekvésre ösztönzi. Rendkívül kreatív és könnyen megosztja az ötleteit másokkal. Ha viszont azt látja, hogy bántják, folyamatos akadályokba ütközik, türelmetlenné válik és robbanhat. Akkor pedig fusson, ki merre lát.

Szerencsére van mód arra, hogy egy Kos irányítsa a benne rejlő feszültségeket. Ez pedig a rendszeres sport. Ezzel levezeti a felgyülemlő energiát és lazul a feszültség, amely benne dolgozik.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.