Horoszkóp percek - Ezek a csillagjegyek nem bocsátják meg a hűtlenséget

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.11. 16:00

Oroszlán

Az Oroszlán úgy gondolja, hogy őt ki kell érdemelni. Gyakran jogosan, hiszen egy Oroszlán partner gyakran bizonyul igazi főnyereménynek. Ő csakis akkor létesít kapcsolatot valakivel, ha teljesen biztos magában és ezt várja el a másik féltől is. Ebbe pedig nem fér bele semmilyen megcsalás, átverés. Ha mégis, az számára szinte minden esetben azt jelenti, innen nincs tovább.

Szűz

A Szűznek eleve több időre van szüksége az átlagosnál, hogy képes legyen valakivel kapcsolatot létesíteni. Ha azonban dönt, az komoly és megfontolt és ennek megfelelően is kezeli a viszonyt. Egy megcsalás ebbe biztosan nem fér bele és általában azt eredményezi, hogy nemcsak a kapcsolatból, hanem az egész életéből képes kizárni az illetőt azután.

Nyilas

A Nyilas számára még a gondolata is elviselhetetlen annak, hogy a partnere becsapja, megcsalja. Éppen ezért hajlamos olyan partnert választani, akivel kapcsolatban kevésbé kell tartania ettől. Ha azonban mégis ilyen helyzetbe keveredik, képes akár szélsőséges megnyilvánulásokra is, amellett, hogy a bűnösben már soha többé nem lesz képes megbízni.

.