Napi horoszkóp 2021. október 14. – A jövőbe tekints

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.14. 03:20

A Rák ma valaminek búcsút mondhat, a Bak felé kitüntetett figyelem árad. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma kissé elégedetlen lehetsz azzal, ahogyan körülötted zajlanak a dolgok és talán úgy érzed, hogy valaki felelős azért, hogy nem pontosan úgy sikerül egy terved, ahogyan te azt eredetileg elképzelted. Lehet, sőt kell is felelősöket keresni, legyen az bármilyen kudarc, de csak azután, ha megnézted, hogy te mit tehettél volna másképpen. A megoldást kell legelőször megtalálnod.

Bika – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy szétvet ma az idegesség, az nem véletlenül van így. A környezetedből érkező negatív energiák ma jól elkeverednek a belső feszültségeddel és ezektől úgy érezheted magadat, hogy majd felrobbansz. A legjobb gyógyír ilyenkor, ha testmozgással vezeted le az energiát. Menj el kocogni, biciklizni, vagy végezz más hasonlóan intenzív tevékenységet és mire végzel, más emberként tekintesz a világra is.

>>> 5 csillagjegy, mely szeret pénzt költeni

Ikrek – napi horoszkóp

Ma az okozhat benned némi frusztrációt, hogy valami, amire amúgy nem is volt elegendő befolyásod, nem úgy sikerült, ahogyan neked kedves lett volna. Ha azonban logikusan végiggondolod a dolgot, te mindent tőled telhetőt megtettél. Ha pedig így van, lépj tovább mindezen és tekints inkább előre! Ha így akarta a sors, hát így lett.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.