Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely bármely helyzeten képes úrrá lenni

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.18. 16:00

Mérleg

A Mérleg ereje is abból fakad, hogy nagyon profin tudja belőni az embereket maga körül. Mindig széles ismerősi körrel bír és remekül tartja számon mindenkinek az erősségeit és a gyengeségeit. Ha pedig a helyzet úgy hozza, szinte mindig van hová nyúlnia, kihez fordulnia és képes minden helyzetben az optimális megoldást választania.

>>> A többi horoszkópot itt találod!

Skorpió

A Skorpió előnye legtöbbször az éberségéből fakad. Ő az agya egy kicsiny szegletében ugyanis mindig figyel és elemzi a kockázatokat, gyakran még úgy is, hogy ennek nincs is igazán tudatában. Mindenkit és minden szituációt képes átvilágítani és az események több lehetséges verzióját is figyelembe venni már akkor, amikor egy átlagember még csak nem is gondol válságkezelésre.

Nyilas

A Nyilas ereje leggyakrabban a nyugalmából fakad. Ő ugyanis egy válsághelyzetben is képes nyugodt maradni és higgadtan viselkedni. Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy eközben ne törődne a körülötte zajló eseményekkel. Agya közben természetesen lázasan dolgozik azon, hogy határozott és tiszta megoldást találjon a helyzetre. Legtöbbször pedig ez sikerül is neki, mindenki megrökönyödésére.

.