Napi horoszkóp 2021. november 24. – Más szemmel nézve

HoroszKópé

2021.11.24. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

A világ haladását a változás és a jövőbe vetett hit hozza, de nem feledkezhetünk meg a múltunkról sem közben. Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor az új helyett egy jól bevált régi módszert fogsz választani, mert az tűnik ésszerűnek. Így van ez: valami csak azért mert új, még nem biztos, hogy jobb is és ezt a mai napod ékesen bizonyítja majd!

>>> Itt van, milyen karácsony vár rád a horoszkópod szerint

Skorpió – napi horoszkóp

Te általában érzékenyen reagálsz a körülötted lévő világra és nehezen tudod függetleníteni magad a környezetedtől. Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor bármennyire is ezt szeretnéd, nem tudod elrejteni az érzéseidet, véleményedet valaki elől. De talán jól is van ez így. Jobb, ha tiszta lappal játszol!

Nyilas – napi horoszkóp

Legyen bármennyire is fontos egy feladat, te nehezen tudsz azonosulni vele, ha mindezzel valakinek az érdekeit sérted, vagy megbántasz valakit, miközben teszed a dolgodat. Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor csak valaki másnak a kárán juthatnál előbbre valamiben, így jó eséllyel, komoly dilemmával állsz majd szemben. De azért azt is tudnod kell, hogy nem lehetsz mindig mindenkire tekintettel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.