Hirdetés

Horoszkóp percek - Ezeknek a csillagjegyeknek a szerelemről szólhat a 2022-es év

Horoszkóp percek - Ezeknek a csillagjegyeknek a szerelemről szólhat a 2022-es év

Horoszkóp, csillagjegyek, 2022

2021.12.09. 16:00

Hirdetés

Skorpió

A 2022 a Skorpió számára a kapcsolatok elmélyülésének éve lesz. Ha már párkapcsolatban él, akkor most sokkal szorosabbá válhat a viszonya a partnével, melyet, házasság, akár gyermekáldás is kísérhet. Ebben az évben a szeretet lebont körülötte minden falat és a kapocs bizonyos emberekkel rendkívül erőssé válik. Ha egyedülálló, akkor pedig készüljön fel, mert olyan erővel törhet be az életébe a szerelem, amely minden eddigi érzést elsöpör benne.

Nyilas

A 2022-es évben a Nyilas szerelmi élete nagyon szerencsésen alakulhat. Olyan felejthetetlen élményekkel gazdagodik régi, vagy új partnerével, melyet sokáig emlegetni fog és a személyiségfejlődésének is fontos részét képezi majd. Ebben az évben ráadásul egy olyan örömteli esemény is bekövetkezhet az életében, melyet a környezete és ő maga is még nagyon sokáig idézgetni fog társaságban.

Halak

2022-ben a tartós párkapcsolat lesz az, amelyben megtalálja a boldogságot, legyen az egy meglévő, vagy akár egy most formálódó szerelem. Boldog várakozással tekinthet a jövő év elé, amely több szeretetet, több törődést és egymás iránti nagyobb felelősségvállalást hoz a kapcsolatába. Az újévben egy olyan élménnyel is gazdagodhat egy fontos személy társaságában, mely során egy amerikai mozifilm gazdag főhősének bőrében érezheti magát.

.