Napi horoszkóp 2021. december 18. – Néha engedni kell

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.18. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Ma a rugalmasság lehet számodra a legjobb tulajdonság, mivel ellenállásba ütközöl, de nem biztos, hogy ebben a helyzetben érdemes felvállalnod egy harcot valakivel. Törekedj a kompromisszumra és ments meg az eredeti terveidből annyit, amennyit csak tudsz. Ma jó politikusnak kell lenned és az ellenfeleddel azt kell éreztetned, ő is győzött.

>>> 5 csillagjegy, akinél fordul a kocka 2022-ben

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma bosszantó helyzetbe keveredhetsz, amikor valaki megakadályozza, hogy a dolgok a te terveid, elképzeléseid szerint történjenek. Ne cselekedj indulatból, gondold át minden lépésedet és töreked egy épkézláb kompromisszumra. Csak akkor lépj fel keményen, ha nincs más megoldás és úgy látod, hogy a másik kizárólag az erőből ért.

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy sor friss és használható információ jut el hozzád és ezek egy részével azonnal tudsz is mit kezdeni. Nagy pazarlás lenne azonban, ha a többi elveszne, így igyekezz mindet feljegyezni, hogy az ebből származó előnyök hosszabb időn át is elkísérjenek. Ma megtörténhet az is, hogy valaki el akarja rontani a hangulatodat, ne hagyd, hogy sikerüljön neki!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.